(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija BBQ Houselle, kesätyö
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2018

HOK-Elannon BBQ House on laadukas eteläamerikkalaistyylinen pihviravintola, joka tarjoaa parhaista kotimaisista ja ulkomaisista raaka-aineista valmistettuja makunautintoja upeassa miljöössä. BBQ House sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustassa, Kampin kauppakeskuksessa.

Meillä pidetään laatu korkealla niin palvelussa kuin tuotteessakin – meillä pääset loistamaan jos olet alan ylpeä ja innokas tekijä. Ravintolassa soi lattarimusiikki ja tuoksuu laavakivigrillissä kypsennetty pihvi. Tunnelma on konstailematon ja rento, ruokalista kattava ja joustava; asiakas saa itse rakentaa annoksensa oman makunsa mukaan. Lounas tarjoillaan ma-pe klo 11 – 14:30

Sisäsalissa pääsee seuraamaan aitiopaikalta kokkien työskentelyä avokeittiössä, ja lämmitetyltä lasiterassilta on hyvä näkymä Kampin aukion vilskeeseen. Kesäisin suosittu, n. 100-paikkainen terassi aukeaa Kampin kauppakeskuksen ja Tennispalatsin väliin. Olemme avoinna ma-to 11-23, pe 11-24, la 12-23 ja su 13-22.

Etsimme ammattitaitoiseen myyntitiimiimme sinua, jolle asiakkaiden erinomainen palveleminen on tärkeintä työssäsi. Odotamme, että sinulla on kokemusta ac-tarjoilusta – tai ainakin vahva asenne ja halua oppia vaadittavat asiat nopeasti. Olet sosiaalinen, oma-aloitteinen eikä otteesi kirpoa kovassakaan kiireessä.

Tarjoamme mielenkiintoiset työtehtävät, luotettavan työnantajan sekä tietenkin loistavat työkaverit!

Edellytykset työnsaannille: Täysi-ikäisyys, A la Carte osaaminen, Suomen kielen taito
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi, Englannin kielen taito