(Poistunut julkaisusta)

TARJOILIJA / BAARITYÖNTEKIJÄ / SALIAPULAINEN
Allas Sea Pool

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

ETSIMME RAVINTOLATIIMIIMME VAHVISTUSJOUKKOJA KESÄKAUDELLE 2020!

TARJOILIJOITA / BAARITYÖNTEKIJÖITÄ / SALIAPULAISIA 

Allas Sea Poolin ravintolamaailma monipuolisine tapahtumineen ja -terassitoimintoineen etsivät nyt lisää innokkaita tekijöitä tiimiinsä tulevalle kesäkaudelle 2020.

Kesäsesongin hiljettyä, myös vilkas syksy ja talvi pikkujouluineen on edessä, joten halukkaille työllistymisen mahdollisuuksia on tarjolla ravintoloissamme kesäkauden jälkeenkin.

Monipuolinen ALLAS CAFÉ & TERRACE on avoinna vuoden jokaisena päivänä ja palvelee sekä kahvila-asiakkaita että yritysvieraita. Yritystapahtumat aamupalaverista iltarientoihin tarjoiluineen ovat merkittävä osa kahvilan liiketoimintaa. Kesäkaudella kahvila laajenee isolle terassialueelle.

RAVINTOLA ALLAS WINE & DINEn uniikit puitteet luovat asiakkaille ainutlaatuisen kokemuksen. Näköalat Itämerelle ja historialliseen Helsinkiin yhdessä laadukkaan ruoan ja tarkoin valikoitujen viinien sekä ystävällisen palvelun kera takaavat ihanan kokemuksen. Sinun tehtäväsi on saada vieraat viihtymään joka tilanteessa. Wine & Dinen ruokaterassilla herkutellaan, niin lounaalla kuin illallisella. 

Altaan TERASSIT kolmessa kerroksessa luovat yhdessä pääkaupungin suurimman terassialueen. Kun kesäaurinko paistaa, terassit ovat Altaalla täynnä aamusta iltaan. Kattoterassilla viihtyvät kaikki, niin drinkeistä nauttivat kaveriporukat kuin maisemia ihannoivat kaupunkilaiset ja turistit. Kahvilan terassilla viihtyy laaja asiakaskuntamme vauvasta vaariin. Ensi kesänä avaamme myös pool baarin, joka palvelee uimareita ja auringonpalvojia allasalueella.

Altaan SISÄPIHA kokoaa kesäkaudella tuhansia kuulijoita artistikeikoillemme sekä erilaisille tapahtumille. Täällä viihtyvät myös kesävieraamme joogan ja auringonoton merkeissä.

 

TARJOILIJANA pääset kahvilatyön lisäksi toteuttamaan erilaisia tapahtumia, yksityistilaisuuksia sekä muita vaihtelevia työtehtäviä. 

Työsi on monipuolista. Huolehdit niin ala cartesta kuin kokousasiakkaistamme. Arvostamme aiempaa kokemusta tilaisuuksien järjestämisestä ja toteutuksista. 

Kesäsesonkina laajat terassit ovat oleellinen osa Allas Sea Poolin toimintaa ja halutessasi pääset oppimaan myös baaritoimintoja.

 

BAARITYÖNTEKIJÄNÄ työskentelet pääsääntöisesti terassiemme ja tapahtumiemme vilkkaissa ulkobaareissa, joissa jopa tuhannet vieraat kohtaavat hymysi työpäiväsi aikana.

Autat myös sisätiloissa järjestettävien tapahtumien juomatarjoiluissa.

Jos olet valmis poistumaan baaritiskin takaa ja tarjotin pysyy kädessäsi, niin työtä on tarjolla myös kahvilan ja ravintolan muissakin tehtävissä.

 

SALIAPULAISENA olet tarjoilijoiden-, baarimikkojen ja baaripirkkojen oikea sekä vasen käsi, tarvittaessa myös vasen jalka mikäli tilanne sen vaatii. 

Mikäli olet ahkera, haluat oppia ja kehittää osaamistasi, niin olet ravintolatyöskentelyn ammattilainen jo ennen kesäkauden loppumista! Meillä hyvä fiilis ja kannustava työympäristö on kaiken a ja o. Reipas asenne ja aktiivinen, omatoiminen työskentely on tärkeää. 

Työtehtävät ovat monimuotoiset ja pääset näkemään ja kokemaan ravintolamaailman erilaisia toimintoja.

Saliapulaisena pidät huolen, että ravintoloiden, terassien ja tapahtumien baareissa riittää aterimia, laseja, myyntituotteita ja että ruoka liikkuu keittiöstä asiakkaille ripeästi ja hallitusti.  

Altaalla pääset tekemään monipuolista työtä ja oppimaan uutta huolimatta siitä oletko juuri aloittamassa työuraasi tai jo enemmän työkokemusta omaava ammattilainen. Perehdytämme sinut tehtävääsi ja tuemme kehitystäsi koko työsuhteesi ajan. Tulevat työtoverisi ovat moniosaajia ja odottavat innolla uusia jäseniä porukkaamme!

Tarvitset työssäsi englannin ja suomen kielen taitoa sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja, omat aurinkolasit ovat plussaa, mutta meiltä löytyy niitäkin tarvittaessa. 

Työsuhteet ovat pääsääntöisesti koko- tai osa-aikaisia määräaikaisia kesätöitä. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan loppukeväästä/alkukesästä.

Kiinnostuitko? 

Lähetä meille työhakemuksesi CV:n kera hakulomakkeen kautta viimeistään 22.02.2020 mennessä. 

Kutsumme haastatteluihin-  ja palkkaamme tekijöitä jo rekrytoinnin aikana, joten jos mielenkiintosi heräsi, niin laitathan hakemusta tulemaan pikimmiten!

 

Allas Sea Pool on osa Nordic Urban Oy konsernia, joka kehittää ja operoi kaupunkielämän Allas - hankkeita.

Lisätietoja Helsingin Altaasta ja Nordic Urban Oy:stä:

www.allasseapool.fi

www.nordicurban.fi