Tarjoilija - Baarimikko - Jokipoikien kotiotteluihin
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Etsimme Jokipoikien kotiotteluihin tarjoilijoita.

Oletko asiakaspalveluhenkinen ja aikaisemmin hanatuotteiden myynnissä ollut ja lisätunteja tarvitseva baarityöntekijä? Onko sinulla muusta tarjoilusta kokemusta ja haluat vahvistaa ammattitaitoasi?

Etsimme Jokipoikien jääkiekkon Mestis kotiotteluihin 5-10 henkilön ryhmää, jotka pyörittävät koko jääkiekko kauden 2018-2019 kotiotteluiden hanatuotteiden myynnin ottelutapahtumissa kahdessa eri palvelupisteessä.

Pääsäntöinen työaika on aina tuntia ennen ottelun alkua ja loppuu kun viimeinen asiakas on palveltu hyvällä palveluhengellä. Eli kestoa keikalle tulee noin 4 tuntia per tapahtuma. Ottelupäivät ovat pääsääntöisin keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin.

Palkkaus on tessin mukaan.

Jos kiinnostuit tarjoilukeikoista, laita hakemusta tulemaan meille. www.smilepalvelut.fi

Suoritamme rekrytonnin kokonaan, joten yhteydenotot ja kysymykset kyseiseen työhön liittyen meille, kiitos.

Lisätietoja:

Juuso Akkanen

Smile henkilöstöpalvelut

040 639 0904

juuso.akkanen@smilepalvelut.fi

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.


Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi nopeasti.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1181461
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 23.9.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Joensuu