(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija / asiakaspalvelija (Kesätyöt, Helsinki)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

Haemme asiakasyrityksellemme Helsingin keskustaan kesälle kahta innokasta tarjoilijaa- / asiakaspalvelutyöntekijää.

Työtehtäviisi kuuluu tarjoilu ravintolan puolella, esille pano, asiakaspalvelu sekä kevyet siivoustyöt salin puolella. Työhön perehdytetään, joten hyvällä ja reippaalla asenteella pärjää tässä työssä.

Työssä menestymiseen sinulta vaaditaan suomen kielen taitoa, englannin ja venäjän kielen osaaminen katsotaan eduksi. Varsinkin venäjän kielen osaaminen on iso etu tässä työssä. Toivomme sinulta reipasta ja iloista asennetta työtä kohtaan, palveluhenkisyyttä sekä valmiuksia työskennellä myös kiireen keskellä. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen ravintola-alalta.

Työt alkavat kesäkuun loppupuolella ja jatkuvat tilanteen mukaan aina syksylle asti (mahdollisuus tehdä myös lyhyempi määräaikaisuus ja jatkaa sen jälkeen osa-aikaisena työntekijänä). Työajat ovat aamu- sekä iltavuoroja, mutta pääpaino on iltavuoroissa.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, niin jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä paikat pyritään täyttämään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tiedustelut tehtävää kohtaan arkisin klo 9-15, rekrytointikonsultti Mikael Karlssonilta p. 050 411 0252. Voit myös jättää hakemuksesi ansioluettelon kera sähköpostiini. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.