(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija Amarilloon
HOK-Elanto/ Amarillo Helsinki Aleksanterinkatu

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2019

Nyt on Aleksanterinkadun Amarillo viritetty viimeisen päälle freshiksi! Uusi Amarillo on raikas, reilu, mutkaton ja energinen. Mielettömän tyylikäs sisustus tuo mieleen trendikkäimmät ravintolat maailmalla. Mad Menulta löytyy tuoreita makuja ja reilut ja täyttävät annokset tacoja, fajitaksia, quesadilloja, wingsejä ja burgereita. Mausteiset makuelämykset johdattelevat Amarillon alkulähteille. Amarillon kokit ovat matkanneet Texasia ristiin rastiin ja istuneet leiritulilla Rio Granden molemmin puolin, jotta tarjolla on parasta Texmexiä ison meren tällä puolen.

Ainutlaatuinen The Table on koko illan kestävä illalliselämys, joka tarjoaa viihdettä, herkuttelua ja paljon iloisia yllätyksiä! The Table-asiakkaita palvelee oma kokki ja tarjoilija, joka luo yllätyksellistä ohjelmaa koko illan ajan.

Elämyksellisyys, sosiaalinen syöminen sekä yllätysmenu virkistävine juomineen on pakko kokea itse! Illan kulusta vastaat sinä- aurinkoinen ja energinen entertainer! Jos tiedät miten asiakkaat hurmataan niin paikka on sinun! Tarjolla on 90h/3vko:ssa lokakuun lopusta vuoden loppuun saakka. Työ on vuorotyötä ja vuorot sijoittuvat viikon jokaiselle päivälle.

Ei muuta kuin show pystyyn ja hakemus tulille! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti.

Lisää hakemukseesi opiskelu- ja työtodistuksesi. Tarvitset myös hygieniapassin ja negatiivisen salmonellatodistuksen ennen töiden aloitusta.