(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija, Amarillo, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2019
Uudistetaan yhdessä Amarillo tähän päivään. Viritetään koko setti - miljöö, henkilökunta, juomat ja ruoka, elämyksellisyys - uuteen iskuun. Uuden ajan juoma- ja seurusteluravintolaksi. Siis paikaksi, jossa viihdytään ja viihdytetään. Amarillo on Action Food and Social Entertainment-ravintola, jonka ytimessä on THE TABLE.

Etsimme yhteistyökumppanillemme HOK-Elannolle Helsingin Aleksanterinkadun Amarilloon tarjoilijaa kokoaikaiseen työsuhteeseen. Täytäthän hakemuksen Tästä!

Olet oikea henkilö Amarilloon, jos sinulla on mieletön asenne, positiivinen meininki ja aito halu luoda asiakkaidemme vierailusta huikea kokemus.


Edellytämme sinulta

Olet yhteistyökykyinen, huumorintajuinen ja reipasotteinen asiakaspalvelija vailla vertaa. Hymysi ei hyydy kovimmassakaan kiireessä ja omaat hyvän paineensietokyvyn ja rutkasti pilkettä silmäkulmassa. Edellytämme aikaisempaa työkokemusta alalta, mutta tekemälläkin oppii, kunhan löytyy asennetta ja halua oppia uutta joka päivä.


Tarjoamme sinulle

Luotettavan työnantajan, iloiset työkaverit ja ison talon edut. Meillä saat myös erinomaiset mahdollisuudet kehittää ammattitaitoasi ja edetä uralla. Vakituisena työntekijänä pääset nauttimaan HOK-Elannon erinomaisista henkilökuntaeduista.


Kiinnostuitko?

Täytäthän hakemuksen Tästä!

Valittu henkilö tulee työllistymään HOK-Elannolle.
StaffPoint toimii HOK-Elannon yhteistyökumppanina ja käsittelee S-rekryn kautta tulleet hakemukset. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.

#hokelanto

https://www.s-kanava.fi/web/hok-elanto/meille-toihin/avoimet-tyopaikat


Lisätietoja

Jaana Turunen
Rekrytointikonsultti, Horeca
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 Helsinki
020 7206 216|| vaihde 030 047 2001
jaana.turunen@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi