(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija, Amarillo, Helsinki, PIKKUJOULUKAUSI
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2019
Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä. Amarillo on Action Food and Social Entertainment-ravintola, jonka ytimessä on THE TABLE.

Etsimme nyt Amarilloon pikkujoulukaudeksi tarjoilijoita, joilta ei persoonaa puutu eikä kiireessäkään mene sormi suuhun! Töitä on tarjolla loka-marraskuun vaihteesta aina vuoden loppuun saakka omaan tilanteeseen sopien 60 - 90h / 3vkoon.

Olet oikea henkilö Amarilloon, jos sinulla on mieletön asenne, positiivinen meininki ja aitoa halua luoda asiakkaidemme vierailusta huikea kokemus.


Edellytämme sinulta

- olet yhteistyökykyinen, huumorintajuinen ja reipasotteinen asiakaspalvelija vailla vertaa
- aikaisempaa kokemusta ravintola-alalta
- hyvää paineensietokykyä


Tarjoamme sinulle

- mielenkiintoisen ja vauhdikkaan työympäristön
- mahdollisuuden kehittää ammatillista osaamistasi
- iloiset työkaverit


Kiinnostuitko?

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen pikaisesti niin saadaan juuri sinut haastatteluun!

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.


Lisätietoja

Bettina Rytsy
Rekrytointikonsultti, Horeca 
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 Helsinki 
020 7206 216|| vaihde 030 047 2001 
bettina.rytsy@staffpoint.fi 
www.staffpoint.fi