(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija á la carte-ravintolaan
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2020
Toimenkuva
Etsimme asiakkaallemme oma-aloitteista ja iloisen asiakaspalveluasenteen omaavaa á la carte -ravintolan tarjoilijaa pidempiaikaiseen työsuhteeseen.
Odotamme sinulta
Edellytämme aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä ruoka- ja anniskeluravintolasta sekä mielellään MaRa-alan koulutusta. Odotamme henkilöltä mahdollisuutta työskennellä joustavasti kaikkina viikonpäivinä ja myös iltaisin (välillä myös myöhempään iltaan). Asiakaspalvelu- ja kassatehtävien lisäksi osaat tarvittaessa avustaa keittiössä sekä laittaa ruoan tarjolle. Tarvitset työssäsi hygienia- ja anniskelupassia, varavastaavan pätevyys sekä viinitietämys katsotaan eduksi.
Muut tiedot
Hae tehtävään täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa vmp.fi tai jos olet jo työnhakijamme, merkitse työpaikka kiinnostavaksi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.
Kesto
Määräaikainen
Lisätietoja
Mari Palojärvi, mari.palojarvi@eezy.fi, (05) 535 4344
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 03.03.2020 mennessä.