(Poistunut julkaisusta)

Tapauskäsittelyn palvelupäällikkö
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2019
Haetko monipuolista tehtävää, jossa pääset kehittämään itseäsi ja ympäristöäsi? Oletko toimeen tarttuva, nykyaikaisia johtamisoppeja noudattava esimies tai esimiehenalku ? Loistavaa, jatka lukemista!

Falck on kansainvälinen yritys, jonka liiketoiminnan tarkoituksena on perustamisvuodesta 1906 lähtien ollut estää onnettomuuksia, hätätilanteita sekä pelastaa hädässä olevia. Falck Groupin pääkonttori on Tanskassa ja kaikkiaan groupilla on toimintaa 46 maassa 38 000 työntekijän voimin. Liikevaihto vuosittain on yli 1,9 mrd euroa. Falck Oy:n toiminta Suomessa muodostuu hinaus- ja tiepalveluista ja matkahätäpalveluista. Näitä tukevat lukuisat 24h puhelinpalvelut, joita tuotetaan muun muassa vakuutusyhtiöille ja automaahantuojille. Suomessa Falck Oy:n palveluksessa työskentelee n. 100 ammattilaista. Lisäksi hinaus- ja tiepalvelualan verkostossa on n. 50 yrittäjää työntekijöineen.

Haemme Falckille TAPAUSKÄSITTELYN PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ äitiyslomansijaisuuteen vuoden 2020 loppuun asti. Tehtävässä saattaa olla mahdollisuus jatkoon.

Palvelupäällikön tehtävässä toimit kolmentoista tapauskäsittelijän lähiesimiehenä ja raportoit työstä operatiiviselle johtajalle. Organisoit ja koordinoit tapauskäsittelijöiden päivittäistä työtä ja tarvittaessa myös autat tiimiäsi kiireisinä hetkinä. Tiimisi käsittelee verkostosta ja verkoston ulkopuolelta tulevia ajoneuvojen hinauslaskuja ja laskuttaa ne edelleen toimeksiantajilta, joita on muun muassa vakuutusyhtiöt ja automaahantuojat. Työnkuvaasi kuuluu tapauskäsittelyyn liittyvää selvitystyötä ja laskujen hallinnointia ja koordinointia.

Vastuualueellesi kuuluu oman osaston yleisten HR-tehtävien hoitaminen. Toimit sekä ulkoisten, että sisäisten sidosryhmien yhteyshenkilönä tapauskäsittelyyn liittyvissä projekteissa ja kyselyissä. Tiimin arjen pyörittämisen lisäksi tässä tehtävässä pääset myös kehittämään tapauskäsittelyprosesseja ja mukaan tiimin rajat ylittäviin kehitysprojekteihin.

Toivomme, että sinulla olisi jo kokemusta esimiestyöstä. Sinulla voi olla työkokemusta esimerkiksi vakuutuksista, laskutuksesta ja/tai HR-tehtävistä. Falck on kansainvälinen organisaatio, joten tässä tehtävässä vaatimuksena on, että osaat kommunikoida sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti englannin kielellä. Voit olla koulutukseltasi esimerkiksi tradenomi, mutta koulutustasi tärkeämpää on persoonasi ja työkokemuksesi. Johtamistyyliltä olet helposti lähestyttävä esimies, joka tukee sparraavalla johtamistyylillä tiimin dynamiikkaa ja tehokkuutta, työhyvinvointia unohtamatta. Olet jämäkkä ja toimeen tarttuva ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Tehtävässä menestymisen kannalta tärkeintä on positiivinen palveluasenne ja kehittävä ote työhön.

Tarjoamme sinulle erittäin monipuolisen tehtävän, jossa pääset kasvattamaan asiantuntijuuttasi. Saat kattavan perehdytyksen tehtävään ja coaching-henkisen työyhteisön tuen. Tiimissä hoidetaan työt erittäin kunnianhimoisella ja ammattimaisella otteella, rennosti yhteen hiileen puhaltamalla. Tiimissä yhteishengen nostattaminen ja toisista aidosti välittäminen on osa päivittäistä työkulttuuria, joten tässä työyhteisössä on helppo viihtyä!

Onko tämä paikka juuri sinua varten? Loistavaa! Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta, kuitenkin viimeistään 11.10.2019. Jos sinulla on kysymyksiä tehtävään liittyen, voit olla yhteydessä Personalhusetin Palvelupäällikköön Monia Pölläseen monia.pollanen@personalhuset.fi, +358 50 592 8816. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Personalhusetin kanssa. Valittu henkilö työllistyy suoraan Falckille.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi