(Poistunut julkaisusta)

Tapahtumatyöntekijöitä Vaasan Sportin kotimatseihin
Hockeyteam Vaasan Sport Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2019

Tunnetko tyypin, joka on ehdoton teamplayer? Jolle nopeasti muuttuvat pelitilanteet ovat elämän suola ja jonka hymy ei hyydy edes alivoimalla pelatessa tai jatkoajan tiukoissa paikoissa?

Ai tunnet?

No nyt on mahdollisuutesi tulla osaksi Sportin kotkaperhettä tulevalla kaudella! Tarvitsemme nimittäin uusia tiimipelaajia ottamaan roolia areenan faniravintolassa!

Miksi kannattaa hakea?

No siksi, että kotkaperheessä ei jaeta jäähyjä, vaan kaikki saavat loistaa ja jokainen on the MVP #mostvaluableplayer. Matsin tiimellyksessä syöttöpisteitä saavat kaikki, jotka osaavat tuottaa elämyksiä ja hyvää fiilistä. Ja sehän on helppoa, kun koko joukkue tukee sinua ja varmistaa onnistumisesi #rakkaudestalajiin.

Ja jos sinulla ei ole aiempaa kokemusta, niin ketään ei todellakaan laiteta vaihtopenkille penkinlämmittäjäksi, järjestämme kaikille koulutuksen elokuun lopussa, ja vaan pienen try out -jakson kautta pääset kyllä osaksi ykköstiimiä.

ELI kerrataan vielä:

Toivomme, että olet osa menestyvää joukkuettamme tulevalla kaudella

Sekä konkareiden että rookieiden #tulevientähtipelaajien hakemukset ovat tervetulleita

Jos siis olet vielä vapaa pelaaja, niin liity osaksi suurta kotkaperhettä!

Jos siis mielit haastatteluun, kannattaa hakemus laittaa hyvissä ajoin #niinkuheti. Rekrytoinnin hoitaa Barona, lisätietoja saa soittamalla 045 7881 5373 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen vaasa@barona.fi.

Eduksi luettavat asiat:

Hygieniapassi

Anniskelupassi