(Poistunut julkaisusta)

Tapahtumatyöntekijöitä Rauman Lukon kotipeleihin
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2020

Kaipaatko elämääsi vähän urheilutapahtumien huumaa? Sykkiikö sydämesi jääkiekolle? Vai nautitko kenties muuten työskentelystä ihmisvilinässä?

Rauman Lukko Oy on alueellaan vahva brändi ja talousalueen imagon rakentaja sekä merkittävin urheiluseura. Lukko vaikuttaa vahvasti myös yhteiskuntaan ja on merkittävä työllistäjä Rauman seudulla.

Haemme yhteistyökumppanillemme Rauman Lukko Oy:lle tarjoilijoita, baarityöntekijöitä ja muuta tapahtumahenkilökuntaa alkavan SM-liigakauden kotipeleihin sekä muihin hallin tapahtumiin. 

Aiempi kokemus kassakoneen ja maksupäätteen käytöstä sekä tarjoilu- ja anniskelutyöstä katsotaan eduksi, mutta asenne ratkaisee!

Työ on keikkatyötä ja sopii loistavasti vaikkapa opiskelijalle tai sivutyöksi.

Laita hakemuksesi ja CV:si tulemaan oheisen linkin kautta jo tänään!

Tarvittaessa lisätietoa tehtävästä antaa:
Veera Parviainen
044 412 4767
veera.parviainen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.