(Poistunut julkaisusta)

Tapahtumatyöntekijöitä Pelicansin kotiotteluihin
Go On Lahti

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2018
Liity mukaan turkoosiin tiimiin ja tule tarjoamaan asiakkaille unohtumattomia kokemuksia kiekkohuuman parissa! Pelicans Ravintolat on Isku Areenan täyden palvelun ravintolakokonaisuus, joka tarjoaa laadukkaat ravintolapalvelut niin yksityis- kuin yrityskäyttöön.

Haemme asiakaspalveluhenkisiä ja ripeitä TAPAHTUMATYÖNTEKIJÖITÄ Pelicansin kotiotteluihin Isku Areenalle kiekkokaudelle 2018-2019.

Työtehtävät vaihtelevat työpisteen mukaisesti. Aitioissa toimit aitio-hostina huolehtien aitiovieraiden viihtyvyydestä, aitioiden esillepanosta ja tarjoiluista. Baareissa/kioskeilla työhön kuuluu alkoholi-anniskelu (hana- ja/tai pullotuotteet) sekä kioskituotteiden myynti. Loungessa vastaat asiakkaiden ruoka- ja juomatarjoilusta, kattauksista sekä vieraiden viihtyvyydestä ja loungen kokonaisvaltaisesta toiminnasta.

Olet hakemamme henkilö, mikäli olet reipas asiakaspalvelija etkä häkelly kovassakaan kiireessä. Otat luontevasti vastuuta omasta työstäsi ja lyhyen perehdytyksen jälkeen hallitset tehtävät oma-aloitteisesti ja itsenäisesti. Toivomme sinun hallitsevan anniskelun osalta vähintäänkin hanatuotteiden myynnin.

Vuorot soveltuvat hyvin esimerkiksi lisätyöksi tai opintojen oheen. Työvuoroja on tarjolla keikkaluontoisesti kotiottelu-iltoina, lisäksi vuoroja saattaa olla erilaisten muiden tapahtumien ja yksityistilaisuuksien yhteydessä.

Tehtävässä tulee olla voimassa oleva hygienia- ja anniskelupassi. Vastaavan pätevyydet katsotaan eduksesi.

Mikäli olet hakemamme tapahtumatyöntekijä, jätäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta!
Kiekkokausi käynnistyy runkosarjan otteluiden osalta syyskuussa, joten pyrimme tekemään työntekijävalinnat viimeistään elokuun aikana.

Lisätietoja tehtävästä mielellään antaa Go On Lahden toimistolta HR- ja rekrytointiasiantuntija Salla Pohjonen, p. 044 312 2630, salla.pohjonen@go-on.fi.

Lahti – Kiekkokaupunki.