(Poistunut julkaisusta)

Tapahtumatyöntekijöitä Hartwall Arenalle ja Helsingin jäähallille
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2018

Miltä kuulostaisi työskentely kahdesta neljään kertaa viikossa Hartwall Arenalla ja/ tai Helsingin jäähallilla, missä tapahtumia järjestetään aina lätkämatseista maailman luokan tähtien suurkonsertteihin?

Tässä on loistava tilaisuus tehdä töitä mielettömässä miljöössä opintojesi rinnalla tai muun työn ohessa lisätienestinä erittäin joustavasti! Töitä on tarjolla niin ravintola-alalla aloitteleville kuin alan kokeneille konkareillekin!

Hartwall Arena sekä Helsingin jäähalli palvelevat kävijöitä jokaisessa tapahtumassa ja valikoimasta löytyy tarjontaa kaikkien makuun aina pikkusuolaisesta illalliseen ja hanajuomasta konjakkiin. Tapahtumien välillä areenat palvelevat yritystilaisuuksien, kokousten, seminaarien ja yritysjuhlien järjestäjiä.

Monipuolinen ravintolatarjonta mahdollistaa sinulle osaamisesi ja mielenkiintosi mukaisen työnkuvan. Etsimme muun muassa seuraavia työntekijöitä:

  • Fast Food-työntekijä
  • Baarityöntekijä
  • Aitiotarjoilija
  • À la carte-tarjoilija.

Työ tapahtuu Hartwall Arenan ja jäähallin tilaisuuksissa tulevan syksyn, talven ja kevään aikana painottuen ilta- ja viikonloppuvuoroihin. Sinulla on mahdollisuus rakentaa oma työvuorolistasi ja ottaa vastaan ne työvuorot, mitkä sinulle sopivat!

Vaadittava aiempi kokemus vaihtelee työtehtävästä riippuen, tärkeintä on kuitenkin reipas, kohtelias, iloinen ja oppimiskykyinen asenteesi. Olet parhaimmillasi ihmisten parissa ja sopeudut luontevasti uusiin tilanteisiin, pidät vaihtelevasta ja nopeatempoisestakin työstä ja hurmaat asiakkaan omalla aurinkoisella persoonallasi.

Hartwall Arenan sekä Helsingin jäähallin ravintolatoimintaa operoi Food & Events Restel Tapahtumaravintolat, mutta tulet työskentelemään Opteamin työntekijänä.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä https://kampanja.opteam.fi/restel

Haluamme kuulla sinusta! Hae mukaan nyt!