(Poistunut julkaisusta)

Tapahtumatyöntekijöitä Hartwall Arenalle, Helsingin jäähallille sekä Metroareenalle
Restel Tapahtumaravintolat

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019

Miltä kuulostaisi työskentely Hartwall Arenalla ja/ tai Helsingin jäähallilla ja/tai Espoo Metro Areenalla, missä tapahtumia järjestetään aina lätkämatseista maailman luokan tähtien suurkonsertteihin?

Tässä on loistava tilaisuus tehdä töitä pari kertaa viikossa mielettömässä miljöössä opintojesi rinnalla tai muun työn ohessa lisätienestinä erittäin joustavasti! Etsimme tarjoilijoita, baarityöntekijöitä sekä kioskityöntekijöitä!

Restelin tapahtumaravintolat palvelevat kävijöitä jokaisessa tapahtumassa ja valikoimasta löytyy tarjontaa kaikkien makuun aina pikkusuolaisesta illalliseen ja hanajuomasta konjakkiin. Tapahtumien välillä areenat palvelevat yritystilaisuuksien, kokousten, seminaarien ja yritysjuhlien järjestäjiä.

Monipuolinen ravintolatarjonta mahdollistaa sinulle osaamisesi ja mielenkiintosi mukaisen työnkuvan. Etsimme muun muassa seuraavia työntekijöitä:

  • À la carte-tarjoilija
  • Baarityöntekijä
  • Aitiotarjoilija
  • Kioskityöntekijä.

Työ tapahtuu Hartwall Arenan, jäähallin sekä Metroareenan tilaisuuksissa tulevan syksyn, talven ja kevään aikana painottuen ilta- ja viikonloppuvuoroihin. Sinulla on mahdollisuus rakentaa oma työvuorolistasi ja ottaa vastaan ne työvuorot, mitkä sinulle sopivat!

Vaadittava aiempi kokemus vaihtelee työtehtävästä riippuen, tärkeintä on kuitenkin reipas, kohtelias, iloinen ja oppimiskykyinen asenteesi. Olet parhaimmillasi ihmisten parissa ja sopeudut luontevasti uusiin tilanteisiin, pidät vaihtelevasta ja nopeatempoisestakin työstä ja hurmaat asiakkaan omalla aurinkoisella persoonallasi.

Hartwall Arenan, Helsingin jäähallin sekä Espoo Metro Areenan ravintolatoimintaa operoi Food & Events Restel Tapahtumaravintolat, mutta tulet työskentelemään Baronan työntekijänä.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä https://kampanja.opteam.fi/restel

Haluamme kuulla sinusta! Hae mukaan nyt!