(Poistunut julkaisusta)

Tapahtumatyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Jätekukko Oy ja RTK-Henkilöstöpalvelu Oy etsii jälleen tulevan kesän tapahtumiin innokkaita henkilöitä mukaan neuvomaan jätehuoltopalveluissa ja keskustelemaan kierrättämiseen liittyvistä asioista rennolla asenteella.
Tapahtumia on ympäri itäistä Suomea Jätekukon toimialueella. 

Työajat painottuvat pääsääntöisesti viikonlopuille, ja työtä on tarjolla osa-aikaisesti. Näin ollen työ sopii mainiosti toisen työn ohelle, tai vaikka mahdollisten kesäopintojen kylkeen. 

Työsuhde solmitaan RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n kautta keikkatyösuhteena.
Saat aluksi kattavan perehdytyksen ja eduksi on, jos olet joko ympäristöalan opiskelija, tai muuten itseoppinut jätehuollon ja kierrätyksen saloihin. Positiivinen ja aurinkoinen asenne on kuitenkin tärkeintä.
Plussaa on myös, jos sinulta löytyy ajokortti ja auto. 

Jos mielenkiintosi heräsi, jätä hakemus viipymättä!

Hakuaika tähän tehtävään on 3.-29.2.2019, mutta haastatteluja suoritamme jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa RTK-Henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Susanna Koponen, 044 765 0120 tai susanna.koponen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.