(Poistunut julkaisusta)

Tapahtumatyöntekijä, Messukeskus Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019
Kokki, keittiöapulainen, tiskari, tarjoilija, kahvilatyöntekijä, kokous- tai edustustarjoilija... Oletko sinä joku heistä?

On aika suunnata katse kohti tapahtumarikasta talvea Messukeskuksessa! Haemme monipuolisesti Helsingin Messukeskuksen ravintolapalveluihin ravintola-alan osaajia, vasta-alkajista ammattilaisiin saakka. Jos nautit energisestä ja vauhdikkaasta työympäristöstä työskennellen ihmisten parissa, niin unelmatyösi löytyy Messukeskuksesta ja sen monipuolisista ravintolapalveluista! Aikaisemmasta työkokemuksestasi ja tahdostasi riippuen voit työllistyä halutessasi niin keittiön, astiahuollon kuin salin puolelle erinäisiin tehtäviin.

Messukausi jatkuu joulukuun alkuun asti kiireisenä ja hiljenee joulun ajaksi hetkeksi. Kova tahti alkaa taas tammikuussa ja jatkuu vilkkaana kevääseen. Työt voit siis aloittaa vaikka heti ja työtä riittää reippaasti ensi vuoden tapahtumissakin.

Messukeskuksessa pääset työskentelemään monipuolisesti mielenkiintoisissa tapahtumissa ja messuilla. Työvuorot sijoittuvat kaikille viikonpäiville painottuen myös loppuviikkoon. Työn määrä on joustava ja sovittavissa, joten Messukeskuksen työmahdollisuudet sopivat myös opiskelijalle mainiosti. Meillä on tarjota elämäntilanteeseesi juuri sinulle sopiva määrä työtä, joten toivottavasti kuulemme sinusta pian!


Edellytämme sinulta

Kykyä työskennellä järjestelmällisesti ja iloisella palveluasenteella kiireisinäkin päivinä
Joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja kykyä tulla toimeen erilaisten asiakkaiden kanssa
Sopeutumista joustavaan vuorotyöhön
Hyviä kommunikointitaitoja suomen ja/tai englannin kielellä


Tarjoamme sinulle

Kiinnostavat ja vaihtelevat työtehtävät juuri sinua kiinnostavassa tehtävässä
Työympäristön, jossa työpäivät eivät koskaan käy tylsiksi
Sopivan määrän työtä oman elämäntilanteesi mukaan
Paraatipaikan Suomen isoimmissa tapahtumissa ja messuilla, kuten I Love Me -messut ja Nordic Business Forum


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.
Lisätietoja

Susanne Vuorinen
Rekrytointikonsultti, HoReCa
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
susanne.vuorinen@staffpoint.fi || 045 7881 7069
www.staffpoint.fi || www.facebook.com/huikeehoreca