Tapahtumatyöntekijä - Kouvola 2019 Asuntomessut
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2019

Asuntomessut järjestetään ensi kesänä Kouvolassa. Messut ovat avoinna yleisölle maanantaista sunnuntaihin aikavälillä 12.7.-11.8.2019. Messukesää odotellessa käynnistämme nyt tapahtumatyöntekijähaun, joten mikäli mielit ensi kesänä töihin Asuntomessuille lähetä meille hakemus.

*****

Haemme useita oma-aloitteisia ja iloisen asenteen omaavia tapahtumatyöntekijöitä ravintolapalveluihin pikaruoka-, kahvila- ja ravintolapisteisiin.

*****

Alan työkokemus katsotaan eduksi, mutta ei se ei ole pakollinen. Työssä tarvitaan hygieniapassi. Sekä anniskelupassi katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollinen. Palkkaus: Mara Tes

*****

Miten haet työpaikkaa:
Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi: http://smile2.likeit.fi/apply/61934204 Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

*****


Lisätiedot ja yhteystiedot: 


Jonna Salminen
Yhteyspäällikkö
Smile Henkilöstöpalvelut
jonna.salminen@smilepalvelut.fi

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1240471
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kouvola