(Poistunut julkaisusta)

Tapahtumatyöntekijä Finlandia-talolle
Finlandia-talo

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2019
Finlandia-talo on maailmankuulun suomalaisen arkkitehdin Alvar Aallon suunnittelema Helsingin johtava kongressien ja tapahtumien keskus. Finlandia-talon muuntautumiskykyiset tilat ja monipuoliset palvelut tarjoavat ainutlaatuisen ympäristön niin kansainvälisille suurkongresseille, yritystilaisuuksille, pienille kokouksille kuin viihdetapahtumille. Oli kyseessä kokous, konsertti, tapahtuma tai juhla, Finlandia-talossa siitä kasvaa elämys.

Haemme nyt Finlandia-talolle sosiaalisia ja aurinkoisia

10 TAPAHTUMATYÖNTEKIJÖITÄ

monipuolisiin tapahtumien järjestyksenvalvonta-ja asiakaspalvelutehtäviin.

Olet luonteeltasi asiakaspalvelija isolla A:lla, jolla pysyy langat käsissä myös kiireisenä päivänä.
Palvelet asiakkaita suomeksi ja englanniksi, muu kielitaito katsotaan eduksi. Työskentely edellyttää voimassa olevaa järjestyksenvalvojakorttia sekä moitteetonta taustaa, joka tulee olla tarvittaessa todistettavissa työsuhteen aikana.
Huomattava etu on mikäli sinulta löytyy taskusta myös hygienia-ja anniskelupassi.

Työtä on tarjolla Finlandia-talon tapahtumien mukaan aamu- ja iltavuoroissa, arkisin sekä viikonloppuisin. Toimi pikaisesti, sillä työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Jos olet koet olevasi etsimämme henkilö ja haluat olla mukana tuottamassa elämyksiä, jätä hakemuksesi ja kerro miksi juuri sinä olet oikea henkilö tähän tehtävään.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8.30-16.30 Go On Helsingin tiimi puh. 020 779 8893. Toivomme, että kuulemme sinusta mahdollisimman pian!