(Poistunut julkaisusta)

Tapahtumatuottaja
Nelonen Media

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2018

Etsimme nyt joukkoomme kovatasoista tapahtumatuotannon moniosaajaa.

Nelonen Median tapahtumatuottajana vastaat kuuden radiokanavamme tapahtumista, niiden toteutuksesta ja tuotannosta. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä kanavien ohjelmapäälliköiden, juontajien, radion markkinointipäällikön sekä ulkopuolisten tapahtumajärjestäjien kanssa. Kuulut Nelonen Median tapahtumatiimiin, jossa raportoit tapahtumajohtajalle. Sinulla on merkittävä budjettivastuu.

Tapahtumatuottajana sinulta vaaditaan erinomaisia organisointitaitoja ja kykyä hallita isoja kokonaisuuksia. Yllättävät tilanteet eivät pelota sinua, vaan sinulta löytyy ongelmanratkaisukykyä. Sinulla on näkemystä tapahtumien kehittämisestä sekä vankkaa näyttöä ja kokemusta suurten yleisötilaisuuksien ja konserttien järjestämisestä. Ymmärrät kuluttajia, seuraat trendejä sekä ilmiöitä ja sinulla on laaja alan kontaktiverkosto. Digitaalisten mahdollisuuksien vahva tuntemus katsotaan eduksi. Sinulta löytyy ennen kaikkea innokasta asennetta ja intohimoa vastuulliseen työhön.

Meillä pääset toimimaan haastavassa ja vauhdikkaassa työssä nopeatahtisen media- ja tapahtuma-alan ytimessä sekä innostavien, kuluttajia lähellä olevien brändien ja ohjelmasisältöjen parissa. Ympärilläsi on ainutlaatuinen joukko upeita työkavereita ja eipä käy valittaminen mahtavasta työympäristöstäkään! Työskentelet Sanomatalossa, Helsingissä, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi 16.5.2018 mennessä! Lisätietoja tehtävästä antaa tapahtumajohtaja Riikka Fagerholm pe 4.5. klo 11-12 tai 9.5. klo 9-10 numerossa 041 466 4114.