(Poistunut julkaisusta)

Tapahtumatuottaja / Projektipäällikkö
VeraVia Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018
VeraVia Finland on valtakunnallinen luovan tapahtumamarkkinoinnin toimisto. VeraVia tuottaa erilaisia kaupallisia myynninedistämistapahtumia ja -tempauksia sekä kiertueita ympäri vuoden. VeraVia myös suunnittelee ja toteuttaa erilaisia tapahtumia, asiakasiltoja, tuote-esittelyitä, menekinedistämistä, promootiokiertueita sekä järjestää oikeat työntekijät eri tehtäviin. Toimipisteet sijaitsevat Tampereella ja Vantaalla. Noin 250 työntekijää yli 20 suurimmassa kaupungissa Suomessa.

Haemme nyt asiakkaallemme VeraVia Finland Oy:lle kaupallisen otteen omaavaa ja järjestelmällistä TAPAHTUMATUOTTAJAA / PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Palkka muodostuu kiinteästä kuukausipalkasta sekä tulokselliseen toimintaasi sidotusta palkanosasta.

Tapahtumatuottajan pestiin haemme henkilöä, jolla pysyvät useat langat käsissään ja joka omaa jo jonkin verran projektijohtamisen taitoja sekä halua kehittyä yhä paremmaksi. Kaupallinen tapahtumatuottaja toteuttaa alusta loppuun erilaisia kauppakeskustapahtumia. Tuleva tiimiläinen vastaa itsenäisesti omista asiakkuuksista ja toimii tiiviisti asiakasrajapinnassa.

Työtehtäviin kuuluvat mm.
- Tapahtuman luova suunnittelu
- Budjetointi
- Asiakkaidemme tilausten tuotanto
- Uusien projektien aktiivinen myyntityö
- Projektihenkilökunnan rekrytointi, perehdyttäminen ja ohjeistaminen
- Yhteistyökumppaneiden, tekniikan ja esiintyjien koordinointi ja yhteistyö
- Markkinointimateriaalien suunnittelu yhdessä mainostoimiston ja asiakkaan kanssa
- Raportointi

Edellytämme sinulta
- Kaupallista ja myynnillistä kokemusta
- Aikaisempaa työkokemusta projektityöstä ja tapahtumatuottamisesta
- Kokemusta projektien kustannus- ja tarjouslaskennasta sekä budjetoinnista
- Järjestelmällisyyttä ja organisointikykyä
- Hyviä ATK-taitoja ja Office-ohjelmien osaamista
- Someosaamista (Facebook, Instagram)
- Hyviä vuorovaikutus - ja neuvottelutaitoja, esimieskokemus plussaa
- Matkustusvalmiutta
- Valmiutta tehdä viikonlopputöitä

VeraVia Finland Oy tarjoaa erittäin monipuolisen työtehtävän tunnettujen asiakkaiden, tapahtumien ja yhteistyökumppanien parista sekä mahdollisuuden osallistua liiketoiminnan kehittämiseen ja laajentamiseen. Pääset mukaan rentoon ja innostavaan työyhteisöön, jossa on mukava tehdä töitä, mutta sopivasti myös haastetta kehittää itseään ja tehdä tulosta.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian oheisesta linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Tampere, HR-asiantuntija Ninni Virolainen p. 0400 180 952