(Poistunut julkaisusta)

Tapahtumat, WANHA SATAMA, PRO Ravintolat
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2018
Lähde mukaan Wanhan Sataman Petrin, Piian ja Jussin kanssa lähestyvään pikkujoulu- ja tapahtumakauteen! Piia ja Petri etsivät ammattikokkeja ja -kylmäkköjä toteuttamaan tapahtumavieraille herkulliset menukokonaisuudet ja Jussi taasen iloisia asiakaspalvelijoita salin puolelle buffatarjoiluun ja vieraista huolehtimiseen. In fluent english is fine too!

Pro Ravintolat on kolmen kokeneen, kunnianhimoisen ja laatutietoisen ammattilaisen sekä kiinteistön elämyksien toteutuksista vastaavan Wanha Satama Interactiven yhteinen hanke. Keittiötoiminnasta vastaa Petri Tikkanen ja Piia Järvenmäki, jotka ovat hankkineet kokemuksen maan johtavista ruoka - ja tilausravintoloista. Ravintolatoiminnan myynnistä ja palvelusta vastaa kaksi kertaa Vuoden Hovimestariksi valittu Jussi Laakso.

Satamat ovat jo esihistoriallisista ajoista lähtien toimineet liikenteen ja kaupan solmukohtina, joiden kautta on saapunut uusia herkullisia elämyksiä ruokapöytiin. Näitä elämyksiä haluaa tarjota myös Wanhan Sataman ravintolapalveluista vastaava Pro Ravintolat. Helsingin ainutlaatuisimmassa tapahtumatalossa tarjotaan makuelämyksiä, jotka täydentävät juhla-, seminaari- ja messutilaisuuksia tavalla, joka kunnioittaa vuosituhantista satamakulttuuria, tuoden tapahtumiin maukkaita vaihtoehtoja maailman mielenkiintoisimmista ruokasatamista.

Lue lisää: https://bit.ly/2MMwQWv


Edellytämme sinulta

Kovin rutistus tehdään joulukuussa kahdessa vuorossa ennen aattoa ja siihen toivomme jonkin sitoutumista. Marraskuussa pääset jo perehtymään tarkemmin mitä kaudelta odotetaan ja tutustumaan tiloihin ja työkavereihisi. Työ sopii siis hyvin sivutyösi tai opiskelusi oheen. Palkka ja työaika neuvoteltavissa.


Kiinnostuitko?

Tiputathan cv:si tai olethan yhteydessä rekrytointtikonsulttiimme Johannaan!


Lisätietoja

Jaana Tuovinen
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy,
Kauppakatu 9,
70100 Kuopio
020 7206 603
jaana.tuovinen@staffpoint.fi