(Poistunut julkaisusta)

Tapahtumamarkkinoinnin suunnittelija/koordinaattori
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Oletko sinä idearikas, paineenkestävä ja hyvät koordinointitaidot omaava uusi tapahtumamarkkinoinnin suunnittelijamme? Etsimme nyt tiimimme vahvistuksesi henkilöä, joka koordinoi ja toteuttaa rautaisella otteella henkilöasiakkaidemme sekä urheilukumppanuuksiemme valtakunnallisia tapahtumia. Tehtävät vaihtelevat sisältökokonaisuuden suunnittelusta tapahtumien käytännön koordinointiin. Yksi tehtävistäsi on myös toimia LähiTapiolan tapahtumamarkkinointityökalun Lyytin pääkäyttäjänä.

Koulutukseltasi voit olla esim. tradenomi, mutta olennaisempaa on rohkea asenne ja näytöt mielellään suuremman yrityksen tapahtumarkkinoinnista. Tulet työskentelemään tiimissä, joka vastaa LähiTapiolan brändi-, tapahtuma- ja urheilukumppanuusmarkkinoinnista. Takaamme sinulle innostavat työkaverit ja kehittymistäsi tukevat puitteet. Tehtävän sijaintipaikka on Espoon Tapiolassa.

Odotamme sinulta

  • näyttöjä hyvistä hands-on koordinointitaidoista tapahtumamarkkinoinnissa, sisältäen kumppanihallinnan
  • ennen-aikana-jälkeen ajattelumallin ymmärtämistä osana tapahtumien tekemistä
  • sisällöllistä ideointikykyä ja taitoa tuottaa sujuvaa tekstiä
  • paineensietokykyä hoitaa useita samanaikaisia projekteja, halua kehittää tapahtumamarkkinointia eteenpäin
  • positiviisuutta ja hyvää yhteistyökykyä
  • palveluhenkisyyttä - konsultoimme ja tuotamme tapahtumia yhteistyössä alueyhtiöidemme kanssa.

Tarjoamme

Innostavat työkaverit ja kehittymistäsi tukevat puitteet. Pääset työskentelemään huipputason projektien kanssa, toimimme mm. syksyllä avattavan Helsingin Olympistadionin pääyhteistyökumppanina. Meillä on myös arvostetut ja monipuoliset henkilöstöedut.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antavat suunnittelujohtaja Kirsi Juusti puh. 0405331990 (ke 8.1. klo 13-14 sekä ma 13.1. klo 12-14) ja markkinointipäällikkö Marjaana Jokiaho puh. 0405013343 (to 9.1. klo 8-9 sekä ke 15.1. klo 8-9).

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 19.1. 2019 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.