(Poistunut julkaisusta)

Tapahtumakoordinaattori
Laurea

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

Haemme Laureaan

tapahtumakoordinaattoria suunnittelemaan ja toteuttamaan täydennyskoulutuksia ja tapahtumia

Oletko kerryttänyt jo kokemusta tapahtuma-alan tehtävistä ja haluaisit edistää kanssamme Laurean menestystä koulutus- ja tapahtumaliiketoiminnan osalta? Hae mukaan Laurea Events -tapahtumatiimiin!

Tapahtumakoordinaattorina vastaat sinulle nimettyjen koulutusten ja tapahtumien kokonaisuuksista. Tehtävään sisältyy tilaisuuksien suunnittelua, koordinointia, toteutusta, käytännön järjestelyitä, markkinointia ja budjetointia sekä yhteistyötä niin Laurean sisällä toimivien kuin ulkopuolistenkin tahojen kanssa. Vastuullasi on myös yhdessä muun tiimin kanssa koulutus- ja tapahtumaliiketoiminnan ja niiden prosessien kehittäminen.

Työssä tarvitaan kokemusta tapahtumien järjestämisestä ja markkinoinnista sekä ymmärrystä tapahtuma- ja/tai koulutusliiketoiminnasta. Etsimällämme henkilöllä on kokemusta tapahtumaprosessissa tarvittavista järjestelmistä ja työkaluista. Henkilöltä edellytetään korkeakoulututkintoa, itsenäistä ja kehittämismyönteistä työotetta sekä positiivista ja asiakaslähtöistä palveluasennetta. Koska onnistuneet tapahtuma- ja koulutuskokonaisuudet ovat aina saumattoman tiimityön tulosta, tulee etsimällämme henkilöllä olla myös hyvät vuorovaikutustaidot sekä tiimihenkeä. Sujuva suomen ja englannin kielen taito on välttämätön, sillä työhön liittyy paljon sekä suullista että kirjallista viestintää.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, jossa saat vastuuta ja pääset kehittymään tapahtuma- ja koulutusalan asiantuntijana. Pääset osaksi tiimiä, jossa toisiamme tukien ja yhdessä kehittäen tähtäämme onnistuneisiin lopputuloksiin.

Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työsuhteen ehdot ovat Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset. Työaika on 36,25 tuntia viikossa. Ensisijaisena työskentelypaikkana on Laurean Leppävaaran kampus, Vanha maantie 9, 02650 Espoo.

Lisätietoja: tapahtumapäällikkö Nora Hänninen, 040 664 6565 tai etunimi.sukunimi@laurea.fi

Haethan tehtävää viimeistään 27.1.2021 klo 23:59 mennessä.

Rekrytoinnin seuraavassa vaiheessa käytämme videohaastattelua.


Ota yhteyttä:

Puhelin: (09) 8868 7150 Sähköposti: rekrytointi@laurea.fi Sijainti: Vanha maantie 9