(Poistunut julkaisusta)

Tapahtumakoordinaattori
Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020

Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry hakee

TAPAHTUMAKOORDINAATTORIA

määräaikaiseen työsuhteeseen vuodeksi 2021. 

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän järjestömaailmassa, 40 asiantuntijasta koostuvan rennon työyhteisön sekä tilaisuuden palvella jäsenyrityksiä ja kaikkia alasta kiinnostuneita laadukkailla tapahtumilla. Toimipisteemme on Helsingin Pohjois-Haagassa.

Työtehtäviin kuuluvat:

  • SKAL:in monipuolisten tapahtumien järjestäminen ja markkinointi
  • Verkkosivujen ylläpito 
  • Tapahtumaviestintä
  • Tapahtumahallinnan järjestelmän ylläpito ja kouluttaminen
  • Projektityötä ja vaihtelevia hallinnollisia töitä

SKAL järjestää monipuolisia tapahtumia ja seminaareja läpi vuoden. Tapahtumakoordinaattorina olet keskeisessä asemassa tapahtumien onnistumisen kannalta. Hyvä organisointikyky, viestinnälliset taidot ja vastuullinen toimintatapa auttavat onnistumaan tehtävässä. Arvostamme myyntihenkisyyttä ja aikaansaavaa otetta. Toimit luontevasti yrittäjähenkisessä kuljetusalan toimintaympäristössämme. Toivomme, että sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen taito. Ruotsin kielen taito on eduksi. 

Edellytämme hyvää MS Office-ohjelmien tuntemusta. Kilta-jäsenrekisterin tunteminen ja kokemus verkkosivujen ylläpidosta on eduksi. Työssäsi tarvitset SKAL:n käyttämiä ohjelmistoja: MS Office, Kilta-jäsenrekisteri ja tapahtumanhallinta, Drupal-verkkojulkaisujärjestelmä, Webropol-kyselytyökalu, Postiviidakon uutiskirjepalvelu.

Kysy lisätietoja tehtävästä puhelimitse: ti 13.10 klo 9–11 ja to 15.10 klo 9–11 tapahtumakoordinaattori Sanna Hämäläinen, puh. 09 478 99 357 ja ti 20.10. klo 12–13 järjestöpäällikkö Anne Valtonen, puh. 09 478 99 355. Muina aikoina tiedustelut sähköpostitse: sanna.hamalainen@skal.fi tai anne.valtonen@skal.fi.

Kiinnostuitko? 
Suosittele itseäsi tehtävään vapaamuotoisella hakemuksella ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen viimeistään 22.10.2020 osoitteeseen anne.valtonen@skal.fi