(Poistunut julkaisusta)

Tapahtumakoordinaattori
Uudenmaan Yrittäjät

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018

HAEMME TAPAHTUMAKOORDINAATTORIA

Etsimme tapahtumakoordinaattoria, jolla on intohimoa tuottaa yrittäjien osaamista lisääviä tapahtumia ja viestintää.

Uudenmaan Yrittäjät palkkaa tapahtumakoordinaattorin, jonka tehtävänä on tuottaa itse ja järjestää kumppanien kanssa tapahtumia. Tapahtumakoordinaattorimme myös viestii ja markkinoi tapahtumia tehokkaasti, kehittää niitä ja tunnistaa uusia tarpeita.

Tehtävänkuvaan kuuluu lisäksi tiedotuksen ja viestinnän tehtäviä muun muassa uutiskirjeiden lähettämistä (Postiviidakko), nettisivujen ylläpitoa (Drupal) ja taittotehtäviä (Photoshop ja InDesign).

Tehtävä edellyttää hyviä esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja, modernin digitaalisen viestinnän osaamista, hyvää suomen kielen taitoa, asiakaspalveluhenkisyyttä ja innostunutta asennetta.

Sinulla tulisi olla valmius joustaviin työaikoihin aamiaistilaisuuksissa tai iltakoulutuksissa sekä toisinaan saatat olla töissä myös viikonloppuna. Tehtävä vaatii oman auton käyttöä.

Arvostamme kokemusta ja näyttöjä vastaavista tehtävistä sekä modernin tapahtumatekniikan osaamisesta.  Saatat olla myös työurasi alkupuolella. Tehtävässä korostuu aktiivinen ja osallistuva ote.

Tarjoamme sinulle viiden hengen dynaamisen työyhteisön, mahdollisuuden kehittää tapahtumatuotantoamme ja näyttää osaamisesi. Työpaikka on Järvenpäässä. Työ alkaa marraskuun loppupuolella 2018. Katso lisää www.uudenmaanyrittajat.fi

Jätäthän hakemuksen palkkatoivomuksineen viimeistään 19.9. osoitteella: anne-marie.suomu@yrittajat.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Petri Graeffe joko sähköpostitsepetri.graeffe@yrittajat.fi tai puhelimitse p. 040 547 3388 (6.9. klo 9-12, 11.9. klo 14-17, 13.9. klo 17-19 ja 18.9. klo 9-11)