(Poistunut julkaisusta)

Tapahtumakoordinaattori, kokoaikainen, Osuuskunta Suomen Asuntomessut
Osuuskunta Suomen Asuntomessut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

Koetko tapahtumatyöskentelyn intohimoksesi? Löytyykö sinulta järjestelmällisyyttä, organisointikykyä sekä innokkuutta saada hommat hoidettua? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Tapahtumakoordinaattori!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Suomen Asuntomessuille, organisointikykyistä Tapahtumakoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen kesän ajaksi Helsinkiin. Tehtävässä tulet työskentelemään sekä Helsingin toimipisteellä Pasilassa että asuntomessujen ajan Kouvolassa. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakasyritykseen. Määräaikaisuuden jälkeen sinulla voi olla erinomainen mahdollisuus jatkaa tehtävissä osa-aikaisena työntekijänä.

Tapahtumakoordinaattorina tulet työskentelemään monipuolisissa tapahtumakoordinoinnin tehtävissä ensi kesän Asuntomessut Kouvolassa -tapahtumassa. Tehtävänäsi on toimia yhteyshenkilönä esiintyjille, medialle ja muille sidosryhmille, vastata verkkosivujen ja tapahtumakalenterin ylläpidosta sekä osoitelistojen päivittämisestä. Lisäksi tehtäviin kuuluu kommunikaatio tapahtumaan liittyvien asiantuntijoiden ja muiden esiintyjien kanssa sekä ennen tapahtumaa, tapahtuman aikana että sen jälkeen.

Osuuskunta Suomen Asuntomessut on yleishyödyllinen organisaatio, joka edustaa toiminnassaan ensisijaisesti asukkaan näkökulmaa. Suomen Asuntomessut auttaa synnyttämään ja vaalimaan tärkeitä asuinympäristöjä, joissa ihmiset voivat hyvin. Suomen Asuntomessut järjestävät vuosittain eri paikkakunnilla Asuntomessut-suurtapahtuman. Vuosittaisten suurmessutapahtuman lisäksi Suomen Asuntomessut toteuttaa tutkimustoimintaa ja tuo median kautta suuren yleisön puheenaiheiksi kiinnostavimpia asumisen ilmiöitä ja suomalaisia kehittyviä asuinympäristöjä läpi vuoden. Voit lukea lisää Osuuskunta Suomen Asuntomessuista osoitteessa: http://asuntomessut.fi/.

Pääasialliset tehtävät

 • Monipuoliset tapahtumakoordinoinnin tehtävät
 • Esiintyjien yhteyshenkilönä toimiminen
 • Verkkosivujen, tapahtumakalenterin sekä osoitelistojen päivittäminen
 • Sisäinen viestintä tapahtuman aikana sekä jälkiviestintä

Odotamme sinulta

 • Soveltuvaa koulutustaustaa
 • Excel-taitoja ja kokemusta Wordpress -työkalusta
 • Proaktiivista työotetta, järjestelmällisyyttä ja organisointikykyä
 • Erinomaisia yhteistyötaitoja ja positiivista asennetta tekemiseen

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

 • Päästä työskentelemään tapahtumatuotannon näköalapaikalle monipuolisiin ja mielenkiintoisiin työtehtäviin
 • Kerryttää arvokasta työkokemusta, saada vastuuta ja päästä kehittymään tapahtumatuotannon ammattilaiseksi
 • Erinomaisen yrityskulttuurin ja mukavat työkaverit

Hae tehtävään heti!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian! Viimeinen hakupäivä on 31.5.2019. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Emmi Telanne (040 358 4527, emmi.telanne@studentwork.com).

 

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.