Tapahtumakoordinaattori Helsinkiin
Lassila & Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2021

Kiertotalous on kasvava trendi ja L&T:lla käytännön työtä: L&T:llä olet mukana muuttamassa Suomea kierrätysyhteiskunnaksi. Maailman tilan lisäksi pääset vaikuttamaan työyhteisöösi ja haastamaan myös itseäsi. Tervetuloa mukaan.

 

Bajamaja- ja tapahtumapalveluissa huolehdimme muun muassa jätehuollon sujuvuudesta tapahtumissa. Olemme olleet mukana toteuttamassa mm. Ed Sheeranin keikkaa, Down By The Laituri -festivaalia ja Tall Ships Races -tapahtumaa. Kun tapahtumaan osallistuu 85 000 ihmistä, mitä tahansa voi tapahtua.

Haemme nyt Bajamaja- ja tapahtumapalveluihin osaavaa, asioihin tarttuvaa ja energistä

 

TAPAHTUMAKOORDINAATTORIA

 

määräaikaiseen työsuhteeseen kesäsesongin ajaksi 30.9.2021 saakka. Tehtävässäsi varmistat palvelutuotannon korkealla asiakastyytyväisyydellä tapahtumapalvelut -yksikön vastuulla olevissa tapahtumissa. Osallistut Tapahtumapalvelut -yksikön muihin asiakashoidollisiin sekä tuotannollisiin suunnittelu- ja työtehtäviin tiimin tilanteen mukaan sekä Tapahtumapalveluiden toimintamallin kehittämiseen ja jalkautumiseen roolisi kautta. Päävastuualueenasi on tapahtumien ja nimettyjen jatkuvien asiakkaiden palveluiden palvelutuotannon suunnittelu, resurssisuunnittelu ja koordinointi, tapahtumien palvelutuotannon suorituksen johtaminen, tapahtumien päivystys sekä työnjohto.

 

Työajat painottuvat pääsääntöisesti viikonlopuille, milloin tapahtumat pyörivät, joten otathan tämäm huomioon jo hakuvaiheessa.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemus tapahtumien tuottamisesta ja myymisestä, sekä ymmärrystä tapahtumatuotannosta ja soveltuvaa teknistä tai kaupallista AMK -tutkintoa. Aikaisempi kokemus tapahtumien tuotantotehtävistä on pakollinen. Lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää projektien ja verkostojen hallintaa sekä asiakasymmärrystä tapahtumasegmentistä. Hallitset tyypilliset toimistosovellukset sekä Power BI -, CRM- ja muut operatiiviset järjestelmät ovat sinulle tuttuja. Palvelet asiakkaitamme myös englannin kielellä.

 

Asiakkaidemme tyytyväisyys on elinehtomme, joten koet asiakaskokemuksen vaalimisen tärkeänä ja arkeen kuuluvana luonnollisena elementtinä. Panostamme henkilöstömme tyytyväisyyteen ja osaamisen kehittämiseen, otamme porukkamme mukaan toimintamme suunnitteluun, ideoimme yhdessä uusia asioita ja onnistumisemme tae on se, että teemme yhteistyötä toistemme kanssa. Liity mukavaan porukkaamme, jossa on tekemisen meininki!

 

Hae paikkaa pikimmiten, viimeistään 23.5.2021 mennessä osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintapäällikkö Samu Alho p. 0505644700 (ma-ti klo 14-16)

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1451267
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre35300582.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Helsinki