(Poistunut julkaisusta)

Tapahtumakoordinaattori (Espoo)
Esport Honka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2018

Haemme nyt Esport Honka Oy:lle tapahtumakoordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä.

Tapahtumakoordinaattorina työnkuvasi on monipuolinen. Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä myynti-, markkinointi- sekä hallintotiimimme kanssa. Lisäksi tehtävä sisältää aktiivista sidosryhmäyhteistyötä.

Tehtävässä pääset vastaamaan mm.
- Esport Honka ja Esport Oilers -ottelutapahtumien järjestämisestä ja kehittämisestä sekä kumppani- ja sidosryhmätilaisuuksien organisoinnista
- ottelutapahtumien kustannuslaskelmista, resursoinnista ja budjettisuunnittelusta
- ostoreskontrasta ja laskujen tarkastuttamisesta sekä hyväksyttämisestä
- myynnin tukitehtävistä ja yhteistyökumppanuuksien kehittämisestä
- tapahtumamarkkinoinnin koordinoinnista sekä viestintätiimin kausisuunnitelman toteutuksesta ja seurannasta
- tapahtumamarkkinoinnin ja digitaalisten markkinointiviestintätoimintatapojen kehittämisestä

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta ja osaamista nykyaikaisesta, laadukkaasta ja kustannustehokkaasta tapahtumatuotannosta. Toivomme sinulta avointa ja aloitteellista työskentelytapaa sekä näkemystä tapahtumakonseptien ja -prosessien kehittämisestä.

Tarjoamme erittäin monipuolisen ja kiinnostavan työnkuvan ammattitaitoisessa ja energisessä työyhteisössämme.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja CV Esa Riikoselle etunimi.sukunimi@click-hp.fi 25.03.2018 mennessä. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9:00 - 16:00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselta, puh. 050 411 0372.