(Poistunut julkaisusta)

Tapahtumakeskus Koskenrantaan Keittiöpäällikkö!
Tapahtumakeskus Kosken Ranta Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Tapahtumakeskus Koskenranta on Helsingin Vanhankaupunginkosken rannalla sijaitseva idyllinen kokous- ja tapahtumakeskus. Koskenrannan viihtyisässä Bistro-ravintolassa ja koskea hipovalla terassilla pääsee nauttimaan myös lounaan, bistro-annoksen tai kahvin leivonnaisen kera kauniissa koskimiljöössä. Ravintola on avoinna läpi vuoden, kesäsesongissa aamusta iltaan.
Vuonna 1946 valmistunut entinen Imatran Voiman Vesivirtauslaboratorio on muuntunut monipuoliseksi ja muuntautuvaksi tilakokonaisuudeksi tapahtumia varten, jossa tapahtumajärjestäminen on tehty tilaajalle vaivattomaksi. Yli 2000 neliön tapahtumakeskus tarjoaa kokonaisuudessaan puitteet jopa 900 hlön tapahtumille.
Koskenranta etsii nyt keittiöpäällikköä vahvistamaan rivejään. Mikäli haluat päästä osalliseksi kehittämään jo menestyvää tapahtumakeskusta ja tuomaan huippuosaamisesi tiimiin, siinä tapauksessa haluamme kuulla ehdottomasti sinusta lisää!

Kuka Sinä voisit olla?

Etsimämme keittiöpäällikkö on langat käsissään pitävä tiimin vetäjä, jolla on luontainen auktoriteetti. Odotamme Sinulla olevan tehtävään soveltuva koulutus sekä vankkaa kokemusta ravintolan esimiestyöstä sekä kokemusta cateringin ja tilaustarjoilun puolelta. Olet kiinnostunut asiakaslähtöisestä tuotekehityksestä ja laadukkaasta ruokatuotteesta. Työssäsi menestymisen varmistavat hyvät vuorovaikutus- ja motivointitaidot, taloudellista ymmärrystä sekä vahva motivaatio laadukkaan ruokatuotteen toteuttamiseen sekä kehittämiseen.

Mitä Koskenranta tarjoaa sinulle?

Koskenranta tarjoaa vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen, jonka palkkaus on kilpailukykyinen. Saat mahdollisuuden itsenäiseen ja hyvin monipuoliseen tehtävään, jossa pääset vaikuttamaan ja kehittämään ruokatuotetta sekä luomaan uniikkeja elämyksiä tapahtumien yhteydessä. Saat omistajien sekä koko pienen tiimin täyden tuen tehtävässä onnistumiseen. Työnantaja on vakavarainen ja palkittu toimija.

Mistä tulet tehtävässäsi vastaamaan?

Tulet vastaamaan erityisesti tapahtumien toteutuksesta sekä ruokatuotteen kehityksestä niin tapahtumapuolelle kuin myös Koskenrannan Bistron puolelle. Olet keittiötiimisi keulahahmo, joka johtaa joukkoaan onnistuneesti tilaisuudesta toiseen. Hoidat myös keittiöpäällikön rooliin kuuluvat raaka-aine tilaukset, ymmärrät omavalvonnan päälle ja hoidat myös työvuorojenlistojen suunnittelun.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä laita hakemusta tulemaan pikimmiten, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan HR-konsultti Teppo Säkkinen.

Tehtävään vaaditaan hygieniapassi sekä salmonellatodistus.