(Poistunut julkaisusta)

Tapahtuma- ja myyntikoordinaattori
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019

Haemme asiakkaallemme ammattitaitoista Tapahtuma- ja myyntikoordinaattoria monipuolisiin tehtäviin pk-seudulle.

Työtehtävissäsi

Olennaista on myyntipalvelun ja asiakaspalvelun hoitaminen puhelimitse ja sähköpostitse. Vastaat itsenäisesti jo varanneiden asiakkaiden palvelusta ja koordinoit tapahtumien suunnittelun ja kulun. Lisäksi suunnittelet työvuoroja, varaat resursseja tapahtumiin ja hoidat yhteydenpidon alihankkijoihin kanssa. Sinulla on käsissäsi koko tapahtumatuotannon paketti ja edustat yritystä asiakasrajapinnassa.

Etsimme

Henkilöä, joka on huolellinen ja tehokas. Kykenet itsenäiseen ja keskittyneeseen työskentelyyn hektisemmässäkin työympäristössä. Tapahtuma-alan tehtävät voivat olla stressaavia, mutta sinä et siitä hätkähdä, vaan osaat hallita aikatauluja ja stressaavia töitä. Pystyt keskustelemaan sujuvasti tapahtumien suunnittelusta niin yrityspäättäjien kuin yksityisasiakkaidenkin kanssa. Lisäksi sinulla on ajantasaiset it-taidot. Työvälineinä käytettävät sähköposti ja puhelin ovat sinulle luonnollisia välineitä viestiä. Tuotat hyvää tekstiä niin kirjallisesti kuin suullisesti suomeksi ja englanniksi.

Tarjoamme

Itsenäisen ja vastuullisen työn, jossa pääset omalla toiminnallasi kehittämään kasvavaa ja innovatiivista yritystä. Tueksi huikeaan kasvutarinaan ja oman ammattitaitosi kehittymiseen saat sitoutuneen ja intohimoisen tiimin sekä huikeita asiakkaita.

Hakuprosessi

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi sekä CV:si järjestelmämme kautta viimeistään 18.7.2019 mennessä. Toimi nopeasti, sillä aloitamme hakijoiden haastattelut jo hakuaikana. Tehtävässä on aloitus mahdollisimman pian, joten paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Heräsikö sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä: Emilia Järvenpää 0447455170, emilia.jarvenpaa@workpower.fi 

Hakusanat: Tuotantokoordinaattori, Myyntikoordinaattori, Tapahtumat, Myynti