(Poistunut julkaisusta)

Tapahtuma- ja markkinointipäällikkö
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

KL-kustannus Oy etsii tapahtuma- ja markkinointipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

Tapahtuma- ja markkinointipäällikkönä vastuullasi on KL-Kustannuksen tapahtumaliiketoiminta sekä markkinointi. Tehtävänäsi on tärkeimpien tapahtumiemme, kuten perinteikkäiden Kuntamarkkinoiden, Piiritapahtuman sekä uuden, kuntien haasteisiin pureutuvan pilottihankkeen Klashin, onnistunut läpivienti yhdessä tiimin kanssa sekä vastuualueen strateginen kehitys.

Tehtävä edellyttää vahvaa projektinhallintakykyä, erinomaisia viestintä- ja neuvottelutaitoja sekä kykyä hallita monimutkaisia kokonaisuuksia. Sinulle on jo kertynyt kokemusta tapahtumien järjestämisestä, tiimien johtamisesta, markkinoinnista sekä budjetoinnista. Kunta-alan kokemus on suureksi avuksi tehtävässä onnistumiselle.

Ideaali työntekijä on luova ja aikaansaava markkinoija, jolla on aito halu kehittää tapahtumaliiketoimintaa. Osaat organisoida työt tehokkaasti ja pystyt työskentelemään määrätietoisesti myös paineen alla. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, hyviä tietoteknillisiä valmiuksia ja matkustusvalmiutta. Ruotsin- ja englannin kielen taito lasketaan eduksi.

KL-Kustannus Oy tarjoaa näköalapaikan kuntamaailmaan vahvana ja tuloksellisena mediatalona ja tapahtumanjärjestäjänä, mielenkiintoisen ja vastuullisen työn kehittämisen parissa sekä ennen kaikkea mukavan ja eteenpäin katsovan työyhteisön. Yrityksen henkilöstö koostuu vakituisista sekä freelance-verkostoon kuuluvista ammattilaisista. Toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Kalliossa.

Rekrytointia toteutetaan yhteistyössä Baronan/Opteam Luovan kanssa. Tartu tilaisuuteen ja täytä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 18.11.2018. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan ollessa käynnissä. Lisätietoa työtehtävästä antaa henkilöstökonsultti Johanna Karila, puh. 050 442 0004 tai johanna.karila@barona.fi.