(Poistunut julkaisusta)

Tapahtuma- ja koulutuskoordinaattori
Suomen Lääkäriliitto

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018

Haemme nyt organisointikykyistä ja idearikasta

TAPAHTUMA- JA KOULUTUSKOORDINAATTORIA


Tärkeimpänä tehtävänä vastaat Lääkäri -tapahtuman (Lääkäripäivät) järjestelyistä, koordinoinnista ja kumppaniyhteistyöstä yhdessä Lääkäripäivät -johtoryhmän kanssa. Vastaat myös jäsenillemme suunnattujen verkkokoulutuksien tuottamisesta, koordinoinnista ja toteutuksesta yhdessä asiantuntija- ja kumppaniverkostomme kanssa.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa, esimerkiksi kaupallista koulutusta ja vähintään muutaman vuoden kokemusta isojen tapahtumien järjestämisestä. Olet järjestelmällinen, kehityshenkinen ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja, joka kykenee pitämään langat käsissä ja priorisoimaan asioita ajoittain hektisessäkin työympäristössä. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomen ja englannin kielillä, ruotsin kielen taito ja kokemus verkkokoulutuksien suunnittelusta ja järjestämisestä katsotaan eduksi. Arvostamme lääkärikoulutuksen (perus-, jatko- ja täydennyskoulutus) ja terveyspalvelujärjestelmän tuntemusta. Käytät sujuvasti Microsoft Office –ohjelmia.  

Tarjoamme sinulle monipuolisen, vastuullisen ja vakinaisen tehtävän aktiivisessa ja innostavassa lääkärijärjestössä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Arespartnersin seniorikonsultti Johanna Lipponen, puh. 044 738 8988, varmimmin tavoitettavissa ti 13.2. klo 8-10 ja pe 16.2. klo 15-16. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi osoitteessa www.arespartners.fi linkin ”Aresnets” kautta to 22.2.2018 mennessä.