(Poistunut julkaisusta)

Tapahtuma-avustaja Paviljongille
Paviljonki Messu- ja tapahtumakeskus

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020
Etsimme nyt erilaisiin tapahtumiin TAPAHTUMA-AVUSTAJIA Paviljonkiin Messu- ja tapahtumakeskukseen.

Paviljonki on Jyväskylän Lutakossa sijaitseva messu- ja tapahtumakeskus. Tapahtumakeskus on yksi Suomen suurimmista ja siellä järjestetään vuosittain yli 800 erilaista tapahtumaa. Paviljongissa järjestetään kokouksia, kongresseja, yritysjuhlia, asiakas- ja henkilöstötilaisuuksia, näyttelyitä, ammatti-messuja ja viihdetilaisuuksia.

Työ alkaa Sähkömessuilta 5.2.7.2.2020. Työ pitää sisällään aulapalvelua, lipunmyyntiä, ovivalvontatehtäviä ja tilojen laittamista. Sinulla on myös mahdollisuus kouluttautua muihin Paviljongin tapahtuma-avustajan tehtäviin, kuten kokousavustajan, messuemon ja Paviljonki Infon tehtäviin.

Työ on keikkaluonteista ja työtä on Paviljongin tapahtumien mukaisesti. Työ soveltuu hyvin erittäin hyvin opiskelun ohelle.

Odotamme sinulta hyviä asiakaspalvelutaitoja, ja kaikki ATK- osaaminen katsotaan eduksi. Olet ulospäin suuntautunut, reipas ja oma-aloitteinen tekijä. Et vierasta fyysistä työstä, ja tulet hyvin toimeen tiimissä. Olet joustava työaikojen suhteen. Omaat hyvän tilannetajun asiakastilanteissa.

Tarjoamme sinulle töitä Keski-Suomen isoimman tapahtumakeskuksen sykkeessä. Näet läheltä erilaisia tilaisuuksia ja pääset osaksi tapahtumaa. Saat hyvää työkokemusta erilaisista asiakaspalvelutilanteista.

Mikäli koet, että voisit olla töissä Jyväskylän Paviljongilla, niin jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On asiakkuuspäällikkö Anu Ilvonen 0401402201 tai anu.ilvonen@go-on.fi