(Poistunut julkaisusta)

Tapahtuma-assistentti
Mandatum Life

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2019

Etsimme tapahtuma-assistenttia viidentoista hengen markkinointi- ja viestintäyksikköömme. Mandatum Life järjestää vuosittain lähes sata erilaista asiakastapahtumaa seminaareista urheilu- ja perhetapahtumiin sekä promootioihin. Tule tekemään asiakkaaseemme vaikutus.

Tapahtuma-assistentin työssä avustat tapahtumatuottajaamme monipuolisissa asiakastapahtumissa ja hoidat tapahtumalogistiikkaan liittyviä asioita kuten tavaroiden pakkausta ja lähetystä sekä yhteydenpitoa alihankkijoiden kanssa. Tehtäviisi kuuluu asiakkaiden vastaanottamista, kokoustarjoilujen hoitamista, raportointia sekä erilaisia juoksevia toimistotehtäviä. Omissa tiloissamme järjestettäviä henkilöstötapahtumia hoidat itsenäisesti. Esimiehenäsi toimii tiimin Marketing Development Director ja työtäsi ohjaa tapahtumatuottaja.

Sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä joko ravintola- tai tapahtuma-alalta. Kokemus asiakastapahtumien parista on eduksi. Ymmärrät asiakaskokemukseen liittyvät esteettiset näkökulmat ja rakennat esimerkilläsi mandatumlifelaista palvelukulttuuria. Positiivinen can do -asenne ei katoa sinulta kiireessäkään, vaan toimit asiakaspalvelutilanteissa itsevarmasti ja rauhallisesti, hymyn säilyessä huulilla paineenkin alla. Sinulla on silmää yksityiskohdille ja omaksut nopeasti uusia asioita sekä kokonaisuuksia. Työssä menestyminen vaatii nopeaa reagointikykyä, tarkkuutta ja motivaatiota tarttua tehtävään kuin tehtävään. Sujuva englannin kielen taito on tehtävässä tarpeen ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi. Lisäksi työ vaatii hygieniapassin. Työaika on pääosin arkipäivisin, mutta tapahtumien luonteen vuoksi töitä on toisinaan myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Tarjoamme sinulle tilaisuuden olla mukana rakentamassa korkealaatuista asiakaskokemusta ulkoisille ja sisäisille asiakkaillemme asiakastapahtumiemme sekä sisäisten tapahtumiemme myötä. Meidät on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista yhdeksänä vuonna peräkkäin. Työtäsi ja kehittymistäsi tukevat suuren ja vakavaraisen Sampo-konsernin edut, osaaminen ja mahdollisuudet. Työpaikkasi sijaitsee pääkonttorissamme Helsingin Bulevardilla.

Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Hae tehtävään pian, mutta viimeistään sunnuntaina 16.6. täyttämällä hakulomake alla olevasta linkistä. Liitä hakemukseen CV ja palkkatoiveesi. Työ alkaa sopimuksen mukaan syksyllä ja on vakinainen.

Lisätietoja tehtävästä antaa tapahtumatuottaja Anne Nikkilä, perjantaina 7.6. klo 13-14.30, p. 040 660 8410. Lue lisää ja katso viimeisimmät kuulumisemme osoitteesta www.mandatumlife.fi.