(Poistunut julkaisusta)

Tandskötare, Marja-Leena Valtas tandklinik
Hammaslääkäri Marja-Leena Valta

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2019

Är du intresserad av att jobba på en modern och trivsam mottagning i centrum av Vasa? Vi söker nu, å vår kunds vägnar, efter en glad och kundserviceinriktad tandskötare för heltids arbete med fast anställning.

Förutom tandskötarens uppgifter sköter du även om andra uppgifter på mottagningen, så som tidsbokningar samt underhåll av utrustning, vilket kräver noggrannhet. Tillsammans med tandläkaren ser du till att allt det vardagliga rullar på och att patienterna är nöjda. Mottagningens kunder talar såväl finska som svenska, så vi hoppas att du kan arbeta på båda språken. Din arbetstid är i huvudsak måndag till fredag ca 08:00-16:00. Veckoslut och helgdagar är oftast lediga.

Du kan vara ett redan erfaret proffs eller en nyutexaminerad ivrig nybörjare redo att lära sig mer. Det viktigaste är att du är noggrann och precis i ditt arbete samt redo för nya utmaningar. Vi önskar att du är initiativtagande och har en positiv inställning för arbetet. På en tandläkarmottagning är ingen dag sig lik. Arbetet är mångsidigt, intressant och det bästa av allt; kunderna är trevliga.

Intresserad? Sök tjänsten så fort som möjligt, vi påbörjar intervjuerna under söktiden. Tjänsten fylls så fort rätt person hittats.

Mera information om tjänsten ger Satu Nieminen från Barona, satu.nieminen@barona.fi, +358 45 1111 641.