(Poistunut julkaisusta)

Talvi Lapissa, kesä Naantalissa!
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2018

Haemme tarjoilijoita ja kokkeja Tuntureille talven sesonkiin, sekä kesäksi Suomen eteläisiin kohteisiin. Kauttamme työllistyminen on mahdollista ympäri vuodeksi!

Nyt Sinulla hotelli- ja ravintola-alan osaajalla on mahdollisuus suunnitella koko vuoden työt etukäteen avullamme!

Haemme à la carte -tarjoilijoita ja kokkeja Tuntureille talven sesonkiin. Tarjolla on töitä jos jonkinlaisessa mestassa ketjuravintoloista pieniin boutique -hotelleihin ja finedine -ravintoloihin. Kaikille löytyy täältä oma paikkansa! Missä ikinä työskenteletkään, täältä saat mielettömän hyvää työkokemusta. Pääset lisäksi töihin aidosti kansainväliseen ympäristöön, sillä valtaosa asiakkaista puhuu aivan muuta kieltä kuin suomea. Englannin kielen taito onkin tässä tehtävässä ihan ehdoton juttu, ja muu kielitaito pelkkää plussaa.

Hakijoilta edellytämme:

• aikaisempaa kokemusta à la carte -tarjoilusta/kokin tehtävistä

• rakkautta asiakaspalvelutyöhön - kansainväliset asiakkaat ja vinhasti vaihtuvat tilanteet, kyllä kiitos!

• halua työskennellä osana loistavaa tiimiä ja puhaltaa reippaasti yhteen hiileen

• joustavuutta - työkaveria ja työpistettä ei pulaan jätetä!

• motivaatiota hurjaan kausityöhön

Kaiken hyvän lisäksi Lappiin töihin lähteminen on aivan naurettavan helppoa: julkisella liikenteellä hurautat vauhdilla vaikkapa Leville, ja kausityöntekijöille on tarjolla paljon kalustettuja ja edullisia asuntomahdollisuuksia. Lisäksi edes oma auto ei ole pohjoisessa tarpeen, sillä suurin osa majoituksista ja työpaikoista sijaitsee aivan lomakohteiden ytimessä.

Tarjolla on eri mittaisia määräaikaisia työsuhteita parista viikosta koko talven kestävään työrupeamaan.

Talven jälkeen voitkin sitten suoraan hypätä töihin Naantaliin kesäksi ja siitä edelleen uudelleen talveksi tuntureille. Koko vuoden työt ovat siis sinulla jo valmiina!

Ota meihin yhteyttä ja kerro, minkä pituinen työskentely sinua kiinnostaa, niin katsotaan yhdessä juuri sinun aikatauluihisi sopiva tehtävä ja paikka.

Muita tekosyitä? Kysymyksiä? Ota yhteyttä vaikka soittamalla tai meilaamalla suoraan Opteamin Lapin toimistolle, puh. 010 8500 554 tai lappi@opteam.fi. Tai jos olet jo vakuuttunut siitä, että talvityöt Lapissa ja kesätyöt Naantalissa voisivat olla sinun juttusi, pistä lumi pöllyämään lähettämällä hakemuksesi meille heti!