(Poistunut julkaisusta)

Talveksi tunturiin - Tarjoilijoita, Colorado Pyhä
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2020

Tarjoilija, Pyhän Colorado Bar & Grill ETSII SINUA!

Colorado Bar & Grill Hotelli Pyhätunturissa tarjoaa rennolla meiningillä runsaita ja maistuvia herkkuja.

Colorado on tunnettu amerikkalaisesta tyylistään sekä ruokalistastaan. Ruokaa ja rockia! Runsaat ja maukkaat annokset sekä joustava ja mukava palvelu. Aika ajoin vaihtuva aito ja amerikkalainen listamme takaa asiakkaille vaihtuvat makuelämykset – jokaiselle löytyy varmasti jotakin. Keittiössä panostetaan omatekoisiin annosten raaka-aineisiin. Pihvit, kanat ja kalat grillaamme aidossa puuhiiliuunissa, joka tuo annoksiin ainutlaatuisen maun.

 
Coloradon yhteydessä toimii myös baari, jossa voi viettää iltaa tunnelmallisessa miljöössä tai pysähtyä lasilliselle ohi kulkiessaan. Hiihtosesongin aikaan baarissa on myös luvassa paljon tapahtumia ja live-iltoja.

TALVEKSI TUNTURIIN!

Etsimme reippaita ja kiirettä pelkäämättömiä TARJOILIJOITA  talvisesongiksi 2020-2021 Pyhän Colorado Bar & Grill ravintolaan. Jos sinulta löytyy osaamista ja ammattitaitoa tarjoilijan tehtäviin, sekä teet työsi isolla intohimolla ja rakkaudella, niin lähetä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä!

Me tarjoamme sinulle kiinteät ansiot, hyvät henkilökuntaedut ja pirteän talven Suomen Lapin kauniissa maisemissa.

Myös majoitus järjestyy.


Eezyn kautta talvikauteen työllistyvän työt eivät pääty keväällä! Eezy tarjoaa sesonkityöntekijöille mahdollisuuden myös ympärivuotiseen vakituiseen työsuhteeseen!

Hakemukset toivomme näiden sivujen kautta.

 

Lisätietoja:

Essi Alfaro
Asiakkuuspäällikkö
essi.alfaro@eezy.fi
0443006239