Talterapeut
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2020

Tehtävän kuvaus

Vi söker en talterapeut till en fast anställning i Helsingfors. Talterapi för barn hör till stadens specialtjänster för barnfamiljer. Vi har 43 talterapeuter, av vilka tre jobbar på svenska. Den svenska talterapin är centraliserad i familjecentret i Berghäll.

Vi tar emot barn och unga, upp till 16 år, och våra klienter kommer med remiss från hälsovården. Talterapin innehåller undersökning, handledande talterapi och korta terapiperioder. Vi har starka nätverk utåt och samarbetar mycket med andra yrkesgrupper kring våra klienter, både inom social- och hälsovården och utanför den.

Hos oss får en ny talterapeut en egen mentor och deltar regelbundet i vår tutorgrupp.

Helsingfors stad har att erbjuda dig en stor arbetsgivares personalförmåner som t.ex. skolningsmöjligheter, arbetsresesedlar och en förmånlig tjänstebostad.

Behörighetsvillkor:

Legitimerad talterapeut (Filosofie magister med utbildningsprogrammet i logopedi). Vi förutsätter även legitimation enligt lagen om yrkesutbildade personer inom hälso- och sjukvården (559/1994, 1200/2007)

Språkkunskapskravet är goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska samt nöjaktiga muntliga kunskaper i finska.

Den sökande skall före antagnings beslut förete företagshälsovårdens bedömning om sina förutsättningar att sköta de uppgifter som ingår i arbetet.

Den som väljs bör uppvisa ett brottsregisterutdrag för person som arbetar med minderåriga barn enligt Straffregisterlagen (504/2002).

Uppgiften förutsätter vaccineringsskydd i enlighet med § 48 i Lagen om smittsamma sjukdomar

Vi värdesätter:

Erfarenhet av samarbete med andra yrkesgrupper inom rehabilitering.

Sopimusala

AKTA Allmänt kommunalt tjänste- och arbetskollektivavtal

Lisätietoja tehtävästä antaa

Pia Isoaho (ledande talterapeut), 050 361 5838 Kati Joronen (talterapeut), 09-310 44809 (to 1.0, 8.10, 15.10, 22.10, kl. 12-13).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot