Talteenoton prosessi-insinööri
Metsä Fibre

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020

Haemme Metsä Fibren Rauman sellutehtaalle

TALTEENOTON PROSESSI-INSINÖÖRIÄ

vakituiseen työsuhteeseen.

Mitä pääset tekemään?

Prosessi-insinöörinä  tehtäviisi kuuluu kemikaalien talteenoton tuotannon teknisen suorituskyvyn kehittäminen niin, että asetetut tuotanto-, käytettävyys-, kustannus-, laatu-, turvallisuus- ja ympäristötavoitteet saavutetaan. Varmistat prosessin tehokkaan päivittäisen toiminnan yhdessä tuotantohenkilöstön sekä kunnossapito- ja kehitysorganisaation kanssa osallistumalla ongelmatilanteiden ratkomiseen. Tehtäviisi kuuluu myös projektien ja esiselvitysten teko. Tavoitteenasi on tehtaan kapasiteetin korkea käyttöaste, kustannus- ja energiatehokkuus sekä korkea ympäristösuorituskyky.

Millä vakuutat meidät?

Sinulla on teknillisen alan korkeakoulututkinto ja muutaman vuoden työkokemus teollisesta ympäristöstä. Olet käytännönläheinen ja aikaansaava. Työskentelytapasi on tavoitteellinen ja ongelmien ratkaisu on sinulle luontevaa. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja innostus kehittää sekä omaa että organisaation osaamista. Viestit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi.

  

Miksi Metsä?

Luomme kestävää kasvua uusiutuvasta puuraaka-aineesta. Metsä Fibren kasvu perustuu  edelläkävijyyteen, vastuullisuuteen ja erinomaiseen suorituskykyyn kaikessa toiminnassa.  Tarjoamme sinulle kokonaisvaltaisen perehdytyksen, monipuolisia tehtäviä ja mielenkiintoisia haasteita biotuoteteollisuuden parissa. Meillä työ on tiimissä tekemistä, ei yksinäistä puurtamista. Oma halu ja mielenkiinto avaavat ovia hyvälle urakehitykselle. Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kasvaa oman alasi huippuosaajaksi. Tule Metsään rakentamaan tulevaisuutta uusiutuvasta puusta!

Haluatko kuulla lisää? Soita ja kysy!

Tehtaanjohtaja Ari-Pekka Vanamo (p. 040 512 0653) ja kehityspäällikkö Timo Saarinen (p. 040 529 7347) kertovat mielellään lisää tulevasta roolistasi ja odotuksistamme uudelle tiimikaverille.

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 27.9.2020 asti. Onnea hakuun!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot