Talteenoton kehitysvastaava (kehitysinsinööri)
Metsä Fibre

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Haemme Metsä Fibren Rauman sellutehtaalle vakituiseen työsuhteeseen

TALTEENOTON KEHITYSVASTAAVAA (KEHITYSINSINÖÖRI)

vastaamaan talteenoton kehittämisestä.

Millainen työ sinua odottaa?

Kehitysvastaavana vastaat talteenoton kustannustehokkuudesta ja jatkuvasta kehittämisestä tavoitteiden mukaisesti. Varmistat prosessin tehokkaan päivittäisen toiminnan yhdessä tuotantohenkilöstön sekä kunnossapito- ja kehitysorganisaation kanssa. Tavoitteenasi on tehtaan kapasiteetin korkea käyttöaste, kustannus- ja energiatehokkuus sekä korkea ympäristösuorituskyky. Teet myös tiivistä yhteistyötä laite- ja kemikaalitoimittajien kanssa. Huolehdit talteenoton prosessikehityksestä ja kehitysinvestointitarpeiden kartoituksesta sekä esisuunnittelusta. Prosessiin liittyvien ongelmatilanteiden ratkominen on osa työtehtävääsi.

 

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja olet aikaisemmin työskennellyt prosessiteollisuudessa. Henkilönä olet oma-aloitteinen, ongelmanratkaisutaitoinen ja tavoitehakuinen. Lisäksi sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot.

 

Miksi Metsä?

Pohjoisesta puusta tehdään tulevaisuuden innovaatioita. Metsä Fibren kasvu perustuu kestävään kehitykseen ja rohkeuteen uudistua. Tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisen ja työympäristön kehittämiseen. Oletko valmis uusiin haasteisiin?

Haluatko kuulla lisää? Soita!

Tehtaanjohtaja Ari-Pekka Vanamo (p. 040 512 0653) ja Tehtaan kehitysvastaava Timo Saarinen (p. 040 529 7347) kertovat mielellään lisää tulevasta roolistasi ja odotuksistamme uudelle tiimikaverille.

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 30.5.2019 asti. Onnea hakuun!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1268034
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Rauma