Talousvastaava
Poolia Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.4.2021

Haemme nyt teknologiateollisuuden alalla toimivalle asiakkaallemme osaavaa ja monipuolista TALOUSVASTAAVAA kokonaisvaltaiseen talouden ja hallinnon rooliin Espooseen. Tehtävän aloitus olisi mielellään kesäkuun alusta ja tehtävä on avoinna nykyisen haltijan jäädessä eläkkeelle myöhemmin alkusyksyn aikana.


Työtehtävät

Tässä roolissa vastuullesi kuuluvat koko Suomen yksikön talous, joka pitää sisällään kirjanpidon, maksatukset, kuukausi- ja vuositilinpäätökset, veroilmoitukset, alv-asiat sekä raportoinnin Ruotsiin ja tilintarkastusyhteistyö. Toimit tiiviissä yhteistyössä tuotannon kanssa varastokirjanpitoon liittyvissä asioissa ja olet osa tiimiä, johon kuuluvat kollegasi ja esimiehesi Göteborgissa. Tukenasi toimivat myös Suomen johto ja muut kollegasi, kaiken kaikkiaan Espoon tiimiissä on tuotanto mukaan laskien noin 20 hlöä.
 
Muut työtehtäväsi liittyvät HR-puolen vastuualueisiin, joita on mm. palkkayhteys- ja työterveysyhteyshenkilönä toimiminen, sairaspoissaolot, vakuutukset ja muut sopimusasiat yhdessä paikallisen johdon kanssa.

Käytössäsi on ERP-järjestelmä Nav2016 ja raportoinnissa Cognos ja tarvitset työtehtävissäsi myös Exceliä. Emme edellytä kokemusta juuri em. järjestelmistä, mutta toivomme, että sinulla olisi kokemusta jostain vastaavista sovelluksista työurasi varrelta.

Edellytykset

Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja kokemusta vastaavista itsenäisistä talouden ja hallinnon tehtävistä muutamien vuosien ajalta. Olet vastuullinen, oma-aloitteinen, tarkka ja pitkäjänteinen työskentelijä, sinulla on ajantasalla olevat it-taidot sekä kiinnostusta opetella uusia taloushallinnon (Erp) järjestelmiä. Kansainvälinen työskentely-ympäristö edellyttää sinulta suomen lisäksi hyvää englannin kielen taitoa, ruotsin osaaminen luetaan eduksi. Kokemus tuotantoympäristössä toimimisesta edesauttaa tehtävään sisäänpääsyä, mutta ei ole välttämättömyys.
 
Toivomme sinulta avointa ja joustavaa asennetta sekä halukkuutta työskennellä sekä itsenäisesti että osana tiimiä.

Edut

Asiakkaamme tarjoaa sinulle erittäin itsenäisen ja monipuolisen roolin asiantuntevassa, vakaassa ja mukavassa ympäristössä sekä asiantuntevien kollegoittesi tuen. 

Yhteyshenkilöt

Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi ja CV:si meille palkkatoiveineen ja ota yhteyttä, mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää. 

Sanna Majava
puh: 020 7290 838 / sanna@poolia.fi

Tarja Laakso
puh: 020 7290 837 / tarja@poolia.fi

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot