(Poistunut julkaisusta)

Talousvastaava
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

TULE TEKEMÄÄN UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Liity joukkoomme

Talousvastaava

Etsimme Helen Oy:n talousyksikköön taloushallintopalveluiden ryhmään talousvastaavaa. Monipuolisessa työssäsi hoidat Helen konsernin yhtiöiden kirjanpitoa ja muita taloushallinnon tehtäviä yhdessä neljän kollegasi kanssa. Tehtäväkokonaisuuteen kuuluu päivittäisen kirjanpidon lisäksi ostolaskujen käsittelyä, myyntilaskujen tekemistä, veroasioiden hoitamista sekä tilinpäätöksen laatiminen.

Me suhtaudumme energia-alan kehittämiseen intohimoisesti ja teemme töitä paremman energiatulevaisuuden puolesta. Toivomme, että löydämme tiimiimme ammattitaitoisen ja mukavan ihmisen, jonka intohimona on talousasioiden hoitaminen. Tehtävässä viihtyy henkilö, joka nauttii tarkkuutta vaativasta työstä ja joka nappaa kuitenkin tarvittaessa nopeasti kiinni myös uusista tehtävistä. Työ on itsenäistä. Toimithan kuitenkin mielelläsi myös osana tiimiä? Meillä nimittäin työskennellään kehitysorientoituneessa ympäristössä, missä yhteistyötä tehdään monien eri tahojen kanssa. Toimintaamme ohjaavat arvomme: yhteistyön mestaruus, ihmiseltä ihmiselle, pane tuulemaan ja maailmanluokan osaaminen. Toivomme, että arvomaailmamme kohtaavat.

Edellytyksenä tehtävässä menestymiselle on tradenomin tutkinto ja työkokemus yhtiöiden kirjanpidon tehtävistä. Kokemus IFS- ja Basware P2P -järjestelmistä sekä järjestelmien ylläpitotehtävistä katsotaan eduksesi. Jos kyseiset järjestelmät eivät ole sinulle vielä tuttuja, toivomme, että haluat ja pystyt sisäistämään nopeasti uusien ohjelmien käytön. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen työhösi ja tarvittaessa tukenasi on koko Helenin laaja asiantuntijatiimi.

Tule vahvistamaan tiimiämme noin kahden vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen kollegamme jäädessä opintovapaalle. Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja on määräaikainen päättyen 28.2.2022. Huomaathan kuitenkin, että työsuhteen jatkuminen määräajan jälkeen on mahdollista. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkonttorillamme Kampin Sähkötalossa.

Kiinnostuitko? Voit kysyä tehtävästä lisää Petri Marjamäeltä (0503648814 / etunimi.sukunimi@helen.fi). Petri on parhaiten tavoitettavissa ti 14.1 klo 14-15  ja ke 22.1 klo 15-16 Hakea voit sähköisellä lomakkeellamme, viimeistään 26.1. mennessä. Arvostamme kovasti, jos liität video-CV:n osaksi hakemustasi. Huomioithan, että haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuaikana ja työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!