(Poistunut julkaisusta)

Talousvastaava
U-H Rakennus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019

Etsimme asiakkaallemme kolmen henkilön taloushallintotiimiin Pohjois-Haagaan

TALOUSVASTAAVAA

vakituiseen työsuhteeseen. Vastaat itsenäisesti yrityksen talouden kokonaisuudesta ja toimit tiimin esimiehenä. Teet yhteistyötä ulkoistetun kirjanpitopalvelun kanssa ja tuotat toimitusjohtajalle liiketoiminnan johtamista tukevia raportteja.

Työtehtäviisi kuuluvat mm. :

  • Päivittäinen maksuliikenne ja tiliöinnit
  • Myyntisaatavien seuranta ja perintäasiat
  • Vakuutus- ja vakuusasiat
  • Verotus
  • Sidosryhmä- ja viranomaisraportointi
  • Laskutus ja ostolaskujen käsittely tiimin kanssa

Työ pitää sisällään myös myynti- ja ostoprosessiin liittyviä tehtäviä sekä tarvittaessa muita toimistotehtäviä. Sijaistat tiimisi palkanlaskijaa tarvittaessa, joten rakennusalan TESin tuntemuksesta ja palkkahallinnon osaamisesta olisi suurta etua. Tiimisi avustaa projektiorganisaatiota myös projektien hallinnoinnissa toiminnanohjausjärjestelmässä ja tilaajavastuuseen liittyvissä ym. lainsäädännöllisissä asioissa.

Tehtävä sopii parhaiten positiiviselle, ripeäotteiselle ja kokeneelle talouden ammattilaiselle. Ymmärrät kokonaisvaltaisesti taloushallinnon ja kirjanpidon prosesseja sekä tunnet kirjanpidon kannalta olennaisen lainsäädännön ja veroasiat. Edellytämme sinulta soveltuvaa koulutusta ja kykyä johdon tukemiseen talouden näkökulmasta. Arvostamme mahdollista aiempaa kokemustasi rakennusalalta.

Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja kyky oppia uusia järjestelmiä. Toimit V10-toiminnanohjausjärjestelmän pääkäyttäjänä ja lisäksi yrityksen käytössä on Google Apps-järjestelmä.

Työskentelet itsenäisesti, haluat ottaa vastuuta ja perehtyä sinnikkäästi uusiin asioihin. Kommunikoit sekä suomeksi että englanniksi joustavasti ja asiakaslähtöisesti eri ammattiryhmien edustajien ja asiakkaiden kanssa, ja saat asiat sujumaan. Tiimin jäsenillesi olet kannustava esimies.

U-H Rakennus Oy tarjoaa sinulle monipuolisen ja vastuullisen työn mukavassa ja rennossa porukassa, jossa työt tehdään jämptisti, mutta hauskaakin saa olla!

Laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.3.2019 mennessä. Liitä mukaan ajantasainen CV ja palkkatoive. Rekrytointiprosessi etenee aktiivisesti ja aloitamme haastattelut heti. Työ alkaa mahdollisimman pian, jotta saat kattavan perehdytyksen nykyiseltä talousvastaavalta.

Rekrytointia hoitaa Businessliken rekrytointikonsultti Eini Suominen, 09 682 90 804.