(Poistunut julkaisusta)

Talousvastaava
Poolia Suomi Oy / Cavotec

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Cavotec

Cavotec is a leading engineering group that designs and manufactures automated connection and electrification systems for ports, airports and industrial applications worldwide.

Esittely

Cavotec Finland etsii nyt pikaisella aikataululla Suomen (10 hlöä) tiimiinsä Espooseen nykyisen talouspäällikön siirtyessä projektiin osaavaa ja vastuullista sekä itsenäistä

TALOUSVASTAAVAA

Sinulla on riittävän laaja osaaminen kokonaistalouden itsenäisestä hoitamisesta ja se mitä et vielä osaa, opettelet ja perehdyt. Olet dynaaminen henkilö, joka haluaa ottaa urallaan nyt sen seuraavan harppauksen ja haluaa kehittyä itsenäisenä ja vastuullisena talousammattilaisena.

Tehtävä on määräaikainen 9-12 kk (jatkokin on mahdollinen) ja alkaa heti/sopimuksen mukaan.

Työtehtävät

Päätehtäviisi kuuluu vastata itsenäisesti Suomen yhtiön kirjanpidosta, laskutuksesta, reskontrista, palkoista ja tilinpäätöksestä. Laadit tarvittavat kuunvaihteen (sekä kvartaali ja vuosi) raportit ja lisäksi vaihtelevan määrän erilaisia ad-hoc raportteja. Pääkonttori on Sveitsissä ja esimiehesi on Italiassa ja tukenasi toimii nykyinen talousvastaava.

Etsimämme hakija on koulutustaustaltaan esim. laskentatoimen merkonomi/tradenomi, joka on ehtinyt jo kerryttämään monipuolista ulkoisen laskennan kokemusta esim. viiden vuoden verran. Emme laske niinkään kokemusvuosiasi, vaan olemme enemmän kiinnostuneita, mitä osaat ja mitä haluat vielä oppia. Kokemus itsenäisestä roolista kansainvälisestä ympäristössä ovat plussaa tämän tehtävän kannalta.

Edellytykset

Konsernikielenä on englanti. Luonnollisesti myös sujuva suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito on oleellista tehtävässä menestymisen kannalta. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja hallitset erittäin hyvin Excelin käytön. Cavotecilla on käytössä Navision ja Heeros.

Pieni organisaatio edellyttää halua ja motivaatiota työskennellä monipuolisissa tehtävissä, kykyä katsoa myös oman toimenkuvan ulkopuolelle ja valmiutta joustaa ja auttaa muita. Edellä mainittuja ominaisuuksia kuvaa myös yrittäjähenkisyys ja aito kiinnostus sekä sitoutuminen työtehtäviin. Etsimällämme osaajalla on ennen kaikkea rohkeutta, asennetta ja vastuuntuntoa sekä huumorintajua.

Edut

Cavotec tarjoaa monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän maailmanlaajuisessa ja kansainvälisessä organisaatiossa. Pienehkössä myyntikonttorissa työskentely tarjoaa myös mahdollisuuden oppia laaja-alaisesti ja saada erittäin hyvä ja selkeä kokonaiskuva kansainvälisestä toiminnasta ja taloudenhoidosta.

Yrityksen toimitilat sijaitsevat Espoon Olarinluomassa ja työkavereiksi saat mukavia ja huumorintajuisia, mutkattomia oman alansa ammattilaisia.

Lisätiedot

Hakuprosessi käynnistyy heti, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian! Lisääthän mukaan englanninkielisen ansioluettelosi ja hakemuksen, palkkatoiveesi sekä tiedon siitä, kuinka nopeasti pääsisit aloittamaan työt.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste