(Poistunut julkaisusta)

Talousvastaava, Hämeen Diesel Oy, Hämeenlinna
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018
Asiakkaamme Hämeen Diesel Oy on diesel- ja bensiinimoottorien ja työkonevaihteistojen korjauksia suorittava yritys Hämeenlinnassa. Nyt haemme heille Hämeenlinnaan

TALOUSHALLINNON TAITAJAA

alustavasti 6 viikon mittaiseen kesälomasijaisuuteen. Sijaisuuden ajankohta on 28.06.-13.8.2017, joista ensimmäiset viikot on varattu työtehtäviin perehtymiselle.

Etsimme vastuuntuntoista, tunnollista, luotettavaa ja tarkkaa työntekijää, joka vastaa sijaisuuden ajan itsenäisesti yrityksen taloushallinnon päivittäisestä pyörittämisestä huolellisella otteella. Tehtävänä on huolehtia mm. reskontrasta, palkanlaskennasta, käteiskassasta ja puhelinvaihteenhoidosta.

Tehtävä on kokoaikainen ja työvuorot sijoittuvat arkipäiviin klo 8-16 välille.


Edellytämme sinulta

- aikaisempaa kokemusta palkanlaskenta sekä tunti-, että kuukausipalkkalaisille ja ostoreskontrasta ja pankkiohjelmista (Heeros)
- kokemusta myyntireskontran hoidosta (AutoFuturPro)
- kokemusta sähköisten ostolaskujen vastaanotosta ja myynitilaskujen lähetyksestä (Heeros)


Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden kehittää osaamistasi monipuolisessa taloushallinnon sijaisuudessa, mutta aikaa vielä lukea mm. pääsykokeisiin.


Arvostamme

oma-aloitteista työotetta
rohkeutta tarttua haasteisiin


Kiinnostuitko?

Mikäli koet olevasi etsimämme osaaja, hae tehtävää kotisivuillamme www.staffpoint.fi Huomaathan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Hakuaika päättyy 29.4.2016 mennessä


Lisätietoja

Ulla Wirén
Rekrytointikonsultti, Toimisto
StaffPoint Oy, Hämeenkatu 20, 4.krs., 33200 TAMPERE
040 517 0973, vaihde 030 047 2000
ulla-maria.wiren@staffpoint.fi www.staffpoint.fi