Talousvalmentaja, Nordnet
Kirjaudu

Kirjaudu

×
 
(Poistunut julkaisusta)

Talousvalmentaja
Nordnet

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2013

Haemme Nordnetin Suomen toimipisteeseen Helsinkiin

Talousvalmentajaa

Etsimme sinua, joka haluat toimia kasvoinamme ulospäin ja esittää mielipiteitä säästämiseen liittyen. Mikään aihe ei ole sinulle vieras. Kommentoit mediassa eri tapahtumia ja aiheita aina tulosvaroituksista lapselle säästämiseen. Toimit myös moderaattorina ja esiintyjänä erilaisissa asiakastapahtumissa. Pidät itsesi ajan tasalla säästämismarkkinoiden tapahtumista ja tuet maajohtajaamme analyyseillä toimintaympäristöstä.

Kuka olet?

Onnistuaksesi työtehtävässä sinulla tulee olla vankka tuntemus rahoitusmarkkinoista ja olet erittäin kiinnostunut säästämisestä. Et tarjoa ratkaisuja, jotka ovat parhaita pankille, vaan parhaita säästäjille ja sijoittajille. Sinulla on ehkä kokemusta PR:stä tai journalismista. Tiedät kuinka media otetaan haltuun ja kuinka mielipiteitä johdetaan. Olet taitava kommunikoija sekä suullisesti että kirjallisesti. Osallistut vahvasti talouselämän keskusteluihin päivittäin ja osaat ilmaista mielipiteesi kansantajuisesti. Ajan myötä sinusta tulee itsestään selvä vaikuttaja julkisissa keskusteluissa.

Ominaisuuksiltasi olet

  • aloitekykyinen ja tavoitehakuinen
  • itsenäinen ja rohkea
  • yhteistyökykyinen ja sosiaalinen
  • analyyttinen
  • kielitaitoinen (suomi ja englanti, ruotsin kielen osaaminen on etu).

Mitä tarjoamme?

Nordnetin toimintaa ohjaavat arvot simple, active ja modern. Olemme moderni vaihtoehto perinteisille pankeille. Yrityskulttuurimme on nuori, innovatiivinen ja dynaaminen. Nordnetissä pääset mukaan vaikuttamaan Suomen pankkimarkkinoihin ja siihen, että Nordnetistä tulee Pohjoismaiden johtava säästämisen pankki.

Lisätietoja
Lisätietoja antaa Nordnet Suomen maajohtaja Niklas Odenwall puh. 040-565 6043 tai sähköpostitse niklas.odenwall@nordnet.fi

Haethan tehtävään pikaisesti, kuitenkin viimeistään 6.3.2013, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätä hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.nordnetab.com/careers/vacancies