(Poistunut julkaisusta)

Taloustarkastaja
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

Taloustarkastaja

Työavain 1-76-19
Vakinainen virkasuhde alkaen 01.10.2019
Hakuaika päättyy 19.08.2019 kello 15:45
Sisäinen tarkastus , Virastopiha 2 C 02770 Espoo
Konsernihallinto, Sisäinen tarkastus
Hallinto- ja toimistotyö

Tehtävän kuvaus: Haluatko olla mukana kehittämässä Espoota? Sisäinen tarkastus avustaa kaupungin johtoa tuottamalla arviointitietoa sisäisen valvonnan, riskienhallinnan sekä johtamis- ja hallintoprosessien toimivuudesta. Haussa oleva tehtävä sisältää sekä itsenäisiä tarkastustehtäviä että yksikköä avustavia tehtäviä. Olet oma-aloitteinen, kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja kehität aktiivisesti osaamistasi. Ajattelutapasi on analyyttinen ja osaat tarkastella asioita eri näkökulmista. Yhteistyö- ja vuorovaikutustaitosi ovat hyvät. Odotamme sinulta myös esiintymisvalmiuksia ja hyvää kirjallista ilmaisua. Tarjoamme haasteellisia tehtäviä ja hyvät mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Työssäsi sinulla on näköalapaikka kaupungin toimintoihin. Espoon kaupungilla työskentelee noin 14 000 henkilöä. Työn aloitus on 1.10.2019 tai sopimuksen mukaan.


Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Arvostamme kokemusta arviointi- ja tarkastustyöstä, julkishallinnon tuntemusta sekä osaamista hankintoihin ja juridiikkaan liittyen.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 3579,19 €/kk + KVTES:n mukaiset lisät
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min viikossa


Sisäisen tarkastuksen yksikkö toimii suoraan kaupunginjohtajan alaisuudessa. Tarkastuksen kohteena ovat rajoituksetta kaikki kaupungin toiminnot ja yksiköt lukuun ottamatta valtuustoa, kaupunginhallitusta ja kaupunginjohtajaa. Tarjoamme työntekijöillemme monia etuja työskennellessäsi Espoossa. Espoo on moniarvoinen ja monikulttuurinen kaupunki, joka on hyvä paikka asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Tarkastusjohtaja Jari Tuominen
050 301 9491
etunimi.sukunimi@espoo.fi