(Poistunut julkaisusta)

Taloustaitoinen assistentti, Volvo linja-autot
Volvo Finland Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2019

Haemme Volvo linja-autojen tiimiin taloustaitoista

ASSISTENTTIA

Tuleva tiimisi on monessa mukana olevaa menevää porukkaa. Koska sinun päivittäinen työsi tapahtuu pääosin Vantaan toimistolla, sinun toivotaan olevan tiimin kokoava voima, joka pitää langanpäät käsissään. Olet hyvä ihmisten kanssa ja se näkyy mm. aitona kiinnostuksena siihen mitä ollaan tekemässä. Sinun on helppo sanoa asioita ääneen ja puhua myös asiakkaiden kanssa. Haluat yhdessä muiden kanssa tehdä toiminnasta entistä sujuvampaa ja sanotkin usein ”hoituu” ja ”järjestyy”. Sinulta ei lipsahda tiukassakaan tilanteessa ”hoitakaa te” tai ”ei kiinnosta”. Sinulta odotetaan samoja arvoja kuin me toteutamme toiminnassamme: vastuullisuutta, pitkäjänteisyyttä ja luotettavuutta. 

Hakemamme assistenttiosaaja muodostuu yhtälöstä talous + viestintä + kiinnostus asiakkaita ja linja-autoja kohtaan. Etsimme henkilöä, jolla on ennen kaikkea asiakaspalveluhenkinen asenne. Keskeisiin työtehtäviisi kuuluu erilaisia taloushallinnon tehtäviä muun muassa laskutusta ja raportointia. Lisäksi osallistut asiakasviestintään mm. Facebook päivityksin sekä organisoit asiakastapahtumia ja messuja.

Jotta nautit työstäsi ja menestyt tehtävässäsi, tarvitset:

  • Joustavaa asennetta 
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista
  • Huolellisuutta ja täsmällisyyttä
  • Erinomaisia Office –taitoja, SAP käyttökokemus plussaa. 

Tehtävä on määräaikainen ja on mahdollista, että se muuttuu toistaiseksi voimassa olevaksi myöhemmin. Tehtävää tällä hetkellä hoitava Hilma siirtyy sijaistamaan toista henkilöä ja jää siis taloon, joten saat hyvän perehdytyksen tehtävään.

Jos olet kiinnostunut kasvamaan ja kehittymään Volvon kansainvälisessä työympäristössä, hae tehtävää täyttämällä hakemuksesi osoitteessa www.volvotrucks.fi/tyopaikat viimeistään 5.4.2019. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Volvo Linja-autojen maajohtaja Petteri Reku, puh. 0400 648 586.