Taloussuunnittelija
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2019

Onko hyvä työyhteisö sinulle tärkeä asia? Innostaako sinua tavoitteellinen tekeminen, jossa onnistumisia haetaan yhdessä osaavan tiimin kanssa? Tule Kelaan tekemään merkityksellistä työtä. Panostamme työhyvinvointiisi ja tarjoamme sinulle mahdollisuuksia kehittyä ja kokeilla.

 

Haemme taloussuunnittelijaa Kelan Talous- ja henkilöstöyksikköön. Työpaikkasi sijaitsee Helsingissä Töölössä. Toimit sisäisen laskennan asiantuntijana. Tehtäviisi kuuluu palvelujen suunnittelu, järjestelmän ylläpito- ja kehitystehtävät sekä ohjeistus, neuvonta ja koulutus. Tehtäviisi kuuluu erilaiset sisäisen laskennan prosessien sekä kustannuslaskennan ja toimintolaskennan kehittämistehtävät. Osallistut myös sisäisen laskennan asiantuntijana erilaisiin projekteihin. 

 

Saattaisit olla sopiva henkilö tehtävään, jos tunnistat itsesi näistä:
-    sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sisältäen laajasti kaupallisia aineita
-    olet oma-aloitteinen sekä kehittämis- ja yhteistyötaitoinen osaaja 
-    kykenet hahmottamaan talouden kokonaisuuksia ja sinulla on vastuunkantokykyä 
-    sinulla on hyvää toiminnanohjausjärjestelmien osaamista, esimerkiksi SAP- ja Excel-osaamista, myös Cognos TM1-osaaminen lasketaan eduksi.

 

Lisäksi arvostamme palveluosaamista sekä kokemusta sisäisen laskennan tehtävistä ja taloushallinnon tietojärjestelmien kehittämisprojekteista.

 

Me tarjoamme sinulle
-    monipuolisia ja mielenkiintoisia asiantuntijatehtäviä
-    osaavan, uudistuvan ja motivoituneen työporukan
-    mahdollisuuden jatkuvaan oppimiseen ja osaamisen kehittämiseen
-    kattavan työterveyshuollon ja hammashoidon sekä lounasedun.

 

Kiinnostuitko? 

 

Hae tehtävää osoitteessa www.kela.fi./rekrytoi viimeistään 16.12.2019. Liitä hakemukseen hakemuskirje ja ansioluettelo. Kerro hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Kun hakemuksesi on saapunut meille, lähetämme vahvistuksen sähköpostiisi. 

 

Lisätietoja tehtävästä antaa 27.11.-10.12. aktuaaripäällikkö Pertti Pykälä, puh. 020 63 41305 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@kela.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1319283
  • Tehtäväalue: Taloushallinto/tilintarkastus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.12.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Pertti Pykälä (offre31835962.9860 (a) kansanelakelaitos-kela-social-insurance-institutio.contactrh.com)
  • Puhelin: 020 63 41305
  • Sijainti: Helsinki