(Poistunut julkaisusta)

Taloussuunnittelija
Valtiontalouden tarkastusvirasto

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

Haemme taloussuunnittelijaa

Hae mukaan suunnittelu- ja talouspalvelut -tiimiin! Taloussuunnittelijana pääset mukaan taloushallinnon tehtäviin ja toimimaan meidän lisäksi yhteistyössä Palkeiden kanssa, joka tuottaa meille talouspalveluja. Talousraportoinnin kehittäminen on tehtävän ydintä sen lisäksi, että toimit sujuvasti taloushallinnon rutiinitehtävissä ja ohjeistat virastomme työntekijöitä talouspalveluiden kysymyksissä. Virastomme johtamisjärjestelmä ja organisaatiorakenne on äskettäin uusittu ja sen vuoksi taloushallinnon rakenteet sekä niihin liittyvä ohjeistus myös uusitaan kuluvan vuoden aikana. Taloushallinnon tehtävien lisäksi tehtävänkuvaasi kuuluu joustavasti erilaisia suunnittelu- ja seurantatehtäviä.

Työskentelet osana suunnittelu- ja talouspalvelut -tiimiä, jossa työskentelee lisäksesi suunnittelupäällikkö, toinen taloussuunnittelija sekä suunnittelija.

Tule työskentelemään viihtyisässä toimistoympäristössä nykyaikaisilla työvälineillä ja tietojärjestelmillä.

Toimipaikkana on Helsinki, Porkkalankatu 1.

Kiinnostuitko?

Parhaimmat valmiudet tehtävään antaa kattava käytännön työkokemus ja osaaminen taloushallinnon tehtävistä. Odotamme hakijalta monipuolista valtion taloushallinnon tieto- ja raportointijärjestelmien (Kieku, Handi) tuntemusta ja osaamista. Tämän lisäksi hakijalta odotetaan kehittämisotetta, oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta sekä valmiutta tarvittaessa nopeatahtiseen työskentelyyn. Lisäksi edellytetään hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä tiimityöhön.

Lue lisää tehtävästä osoitteessa www.valtiolle.fi. (ID-numero 21-34-2019)

Sijainti: Helsinki, Porkkalankatu 1
Hakuaika päättyy: 20.5.2019 klo 15.00.                          
Linkki työnantajan kotisivuille https://www.vtv.fi/